AcasăNewsIATA TELEFONUL NOKIA ce ar putea sparge suprematia iPhone si Galaxy S!...

IATA TELEFONUL NOKIA ce ar putea sparge suprematia iPhone si Galaxy S! Vezi ce poate face! VIDEO

(foto: phonetops.com)

Smartphone-ul va fi botezat, cel mai probabil, „Nokia 800 Sun” si va avea noul sistem de operare Windows Phone 7.5 Mango.

(foto: phonetops.com)

Telefonul va fi lansat miercuri in cadrul conferintei Nokia World 2011 ce va avea loc la Londra in zilele de 26 si 27 octombrie. Noul model va avea ultima versiune a sistemului de operare dezvoltat de Microsoft, Windows Phone 7.5 Mango.

In ultimele luni au existat o serie de zvonuri legate de modelul ce urmeaza sa fie lansate de producatorul finlandez care sa faca fata competitiei cu Apple, Samsung sau alti producatori. Cel mai probabil, principalul smartphone ce va duce batalia cu adversarii de pe piata de telefoane mobile va fi „800 Sun”, gadget pe care Nokia il va lansa miercuri, la Londra.

In ultimele zile au aparut neoficial fotografii cu noul Nokia 800 Sun, similar ca design cu N9, dar si un scurt clip video de prezentare. Portalul GSMArena publica cateva dintre caracteristicile probabile ale noului gadget finlandez: display ClearBlack AMOLED de 3,7 inch cu o rezolutie de 800×480 pixeli, procesor cu o frecventa de 1,4 GHz, memorie interna de 16 GB, camera foto/video de 8MP cu lentile Carl Zeiss si o baterie de 1540 mAh ce ar asigura o autonomie indelungata.

[youtube]yWKgbXEiiZI[/youtube]

author avatar
Razvan Telegescu
1.883 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger