AcasăNewsIata dorinta ascunsa a Elenei Udrea si care ar fi un cadou...

Iata dorinta ascunsa a Elenei Udrea si care ar fi un cadou frumos de Craciun!

Elena Udrea, inconjurata de copii la o petrecere de Craciun

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, isi doreste un copil si spera ca aceasta dorinta sa i se indeplineasca in curand si n-ar fi exclus ca asta sa fie un frumos cadou de Craciun.

Elena Udrea, inconjurata de copii la o petrecere de Craciun

In spatele ministrului vehement si eficient de la Dezvoltarea Regionala si Tursim se ascunde o femeie. De multe ori criticata sau atacata pentru slabiciunile specifice sexului frumos: pantofi, genti, haine unicat, etc. Cu toate astea, de-a lungul anilor de politica Elena Udrea a invatat sa ocoleasca anumite situatii nepotrivite functiei pe care o detine reusind in ultima vreme sa fie unul dintre cei mai laudati ministri ai guvernului.

Mai mult, acum, in prag de sarbatori Elena Udrea vorbeste deschis despre un subiect pe care adesea l-a ocolit si care ar putea fi incadrat la specificul unei femei si anume dorinta de a deveni mama. Ministrul a recunoscut in cadrul editiei speciale „Povestiri Adevarate” din Ajunul Craciunului, ca isi doreste foarte mult un copil si spera ca aceasta dorinta sa i se indeplineasca cat de curand, cine stie poate chiar acum, de Craciun, cand se petrec tot felul de lucruri frumoase.


author avatar
Ciprian Purice
231 afisari

2 COMENTARII

  1. in primul rand CRACIUN FERICIT dupa care un sincer LA MULTI ANI sanatate si cred din tot sufletul sa se indeplineasca dorinta ta .La anul de MOS CRACIUN sa-i faci brad fetitei tale .Cu stima si respect RODICA FAUR

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger