AcasăNewsIata de ce este bine sa achizitionezi un dormitor complet si nu...

Iata de ce este bine sa achizitionezi un dormitor complet si nu „pe bucati”!

Dormitorul este refugiul dupa o zi incarcata de provocari, in care stresul ti-a pus la incercare limitele, iar volumul de munca ti-a consumat bateriile. Aici este oaza ta de liniste, locul in care poti sa visezi, chiar si cu ochii deschisi, fara sa te deranjeze nimeni. Importanta acestui spatiu „sacru” pentru majoritatea este tratata cu un mare interes, mai ales atunci cand vine vorba despre amenajarea interioara. Culorile, materialele, formele si dimensiunile trebuie sa se potriveasca armonios pentru a functiona ca un sistem de regenerare si reechilibrare.

Achizitionarea unui dormitor complet iti ofera garantia ca aceasta armonie intre piesele de mobilier este deja realizata perfect, designerii cu experienta fiind cei care s-au ocupat de respectarea tuturor regulilor de amenajare. Nu vei remarca discrepante intre forme, nepotriviri de nuante sau discontinuitati deranjante. Toate elementele vor asigura o fluiditate benefica a energiei din incapere, feng-shui-ul fiind bine proportionat.

Fii zen intr-un dormitor amenajat armonios

Arta amenajarii interioare pune un accent major pe echilibrarea energiilor subtile, tocmai de aceea se acorda o atentie deosebita schemelor cromatice utilizate, a jocului dintre forme, materialelor folosite si pozitiei de amplasare a diferitor piese de mobilier. Un dormitor complet, realizat de designeri specializati in aceasta arta, iti va raspunde perfect tuturor nevoilor si cerintelor pentru ca tu sa te simti excelent in aceasta incapere.

Achizitionarea „pe bucati” a dormitorului, poate parea la prima vedere mai avantajoasa, insa vine cu o serie de dezavantaje, mai ales in cazul in care nu esti familiarizat cu echilibrarea culorilor si formelor. Prin alegerea la intamplare a anumitor piese, fara a tine cont de intreg ansamblul care trebuie sa functioneze ca un intreg, poti crea dezechilibre pe care sa le resimti in timp in calitatea somnului sau a perioadei de odihna.

De asemenea, piesele de mobilier separate se dovedesc, deseori, a fi total nepotrivite pentru spatiul in care urmeaza sa fie amplasate. Incaperea devine astfel ori prea aglomerata, lasand impresia unei presiuni asupra utilizatorilor, ori haotica si total nefunctionala din punct de vedere al spatiului de depozitare si organizare. Un dormitor complet, pe de alta parte, iti va oferi atat confortul optim de care ai nevoie, cat si caracteristicile practice pentru o organizare impecabila.

Set complet, pentru un confort ireprosabil

Setul de mobilier indispensabil pentru confortul tau, pe care il poti achizitiona pentru a-ti echipa complet dormitorul, include patul matrimonial, dulapul, 2 noptiere si o comoda impreuna cu oglinda. Patul este prevazut cu suport pentru saltea, iar piesele componente din setul unui dormitor complet sunt gandite astfel incat sa iti ofere un confort sporit si unicitate spatiului tau de odihna si relaxare.

Designul modern si rafinat al pieselor de mobilier te va ajuta sa le integrezi cu usurinta in orice tip de decor. Le poti cumpara in diverse dimensiuni, pentru ca proportiile articolelor sa se potriveasca spatiului de care dispui. De asemenea, pentru a-ti oferi tot suportul artistic, materialele din care sunt realizate articolele de mobilier pentru dormitor sunt de cea mai inalta calitate si vin intr-o gama variata de culori si nuante.

Consulta ofertele puse la dispozitie de producatorii de top si achizitioneaza un dormitor complet, potrivit pentru nevoile si personalitatea ta! Confortul si relaxarea vor fi beneficiile majore de care te vei bucura ori de cate ori vei fi in dormitor!

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger