AcasăNewsIată cum va arăta intersecția Eroii Revoluției! Primăria Sectorului 4 resistematizează întreaga...

Iată cum va arăta intersecția Eroii Revoluției! Primăria Sectorului 4 resistematizează întreaga zonă – FOTO/VIDEO

Început în urmă cu 15 ani și abandonat,rând pe rând de primarii Capitalei, proiectul Eroii Revoluției prinde viață! Primăria Sectorului 4 resistematizează întreaga zonă și o transformă într-una dintre cele mai „aerisite” intersecții din București. Anul trecut, Consiliul General al Municipiului București a aprobat trecerea obiectivului în administrarea Primăriei Sectorului 4.

La începutul lunii aprilie al acestui an, Primăria Sectorului 4 a demarat lucrările de modernizare a zonei Eroii Revoluției. Măsurile de resistematizare pe care autoritatea locală le-a luat împreună cu specialiștii, prin eliminarea trecerilor de pietoni de la suprafață și mutarea acestora în pasajul subteran pietonal, care va face legătura atât cu stațiile STB, cât și cu stația de metrou, vor face ca zona Eroii Revoluției să devină cea mai sigură intersecție din București. Pasajul va avea o lungime de 40 de metri, o lățime de 4,5 metri, trei căi de acces, trei escalatoare (scări rulante) și trei lifturi pentru persoanele cu dizabilități. Acestora li se adaugă un grup sanitar amplasat în subteran (la care se lucrează în momentul de față), două spații tehnice și o poartă de adăpost civil.

Mai mult decât atât, zonele de acces ale stațiilor de metrou vor fi modernizate, spațiile verzi și zonele pietonale vor fi reamenajate, iar pentru cei care vor să își lase mașina în spații moderne și sigure și să își continue drumul în București cu metroul, Primăria Sectorului 4 va amenaja și o parcare de tip Park&Ride.

Odată reconfigurată întreaga zonă, locuitorii Bucureștiului nu vor mai fi nevoiți să traverseze intersecția în condiții de risc, iar șoferii vor putea să circule în condiții de trafic fluent.

author avatar
National
1.294 afisari

5 COMENTARII

  1. B@lutza pixzdaru
    a taiat multe „zebre”:
    -pana si imbecilii din Politia Romana au inteles ca NU POT DA AMENZI
    pentru trecut strada prin intersectii
    prin locul fostelor treceri pietonale,
    intrebati la Sectia 16.

  2. Bagati bah banii in modernizarea retelei de termoficare, ca stau oamenii in frig, nu in fantezii cu fluturi zburatori. Probabil ca de la tzevi noi nu iese parandaratul ca la tzantzarii altoitzi.

  3. abia incepea covidu:
    -b@lutza a mutat o statie de tramvai
    (ca sa nu se mai perinde crestinu la zidu cimitirului evreiieesc-sefardim)
    si a facut imediat o mortaciune,
    bietu baiat avea doar 25 de ani
    (victima nu calaul)

    in schimb la askenazim le-a tapetat gardu cu tabla decorativa
    -sa nu mai trece(!) noxele auto peste gard.

    minune de pizxdar!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger