AcasăNewsIata cum apare un OZN langa Mercur!

Iata cum apare un OZN langa Mercur!

Un telescop al NASA a surprins un OZN de greutatea planetei Pluto, „atarnand” pe langa planeta Mercur.

Astronomii au ramas perplecsi la aparitia neasteptata a uriasului OZN, ce stralucea in toata splendoarea in apropierea planetei Mercur.

Aparut de nicaieri

Imensul obiect zburator a aparut de nicaieri, pe fundalul unei explozii solare, parca inconjurat de plasma ejectata. Apoi, a luat viteza, departandu-se de zona primejdioasa. NASA a scapat repede de eventualele explicatii, spunand ca aparitia neasteptata este rezultatul procesarii imaginilor luate de telescopul Heliospheric Imager-1. Imaginile au fost analizate de Laboratorul de Cercetare din cadrul Fortelor Navale ale SUA, iar explicatia data de inginerul Nathan Rich se incadreaza in „tipic”: „Este imaginea planetei Mercur din ziua precedenta”! Daca se petrecea in apropierea Pamantului, planeta de „serviciu” era Venus, ca in toate explicatiile NASA precedente.

Prea mare, prea din alta lume

Postat pe You Tube, filmuletul a fost accesat de peste 100.000 de utilizatori, unii dintre ei specialisti in fotografii, astronomi, cercetatori ai fenomenului OZN etc. Specialistii au extras din filmulet orice interferenta a luminii care ar fi putut dubla corpurile din imagini. Insa planetele, corpuri ceresti aflate in miscare, nu pot fi identificate usor. Chiar si OZN-istii sunt de parere ca deplasarea unei nave spatiale de asemenea dimensiuni ar lasa „urme matematice” in Univers, detectabile. Dupa cum s-a calculat deja, „nava” ar trebui sa aiba o greutate cat a planetei Pluto, ceea ce ar fi interferat cu gravitatia planetei Mercur, cat a „stationat” aproape de aceasta. Ceea ce nu s-a intamplat. Doar daca n-a aparut dintr-un univers paralel!

[youtube]6X96xI1gLdQ[/youtube]

author avatar
Adina Mutar
502 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger