AcasăNewsIata ce se intampla dupa Evaluarea Nationala 2013

Iata ce se intampla dupa Evaluarea Nationala 2013

Pe 3 iulie se vor afisa rezultatele finale de la Evaluarea Nationala 2013, dar suspansul va continua atat pentru elevi, cat si pentru parintii acestora.

Imediat dupa aflarea rezultatelor finale de la Evaluarea Nationala 2013, elevii si parintii au la dispozitie cinci zile, intre 5 si 9 iulie, pentru a completa fisele de inscriere la liceele dorite.

Completarea acestor fise se va face in ordinea preferintelor candidatilor, in primele rubrici urmand a fi trecute codurile liceelor la care elevii isi doresc cu adevarat sa ajunga.

Repartizarea in licee se va face computerizat, iar rezultatele finale se vor afisa dupa 9 septembrie. Conform adevarul.ro, elevilor care obtin medii intre 7 si 8 la Evaluarea Nationala 2013 li se recomanda sa bifeze cat mai multe optiuni pentru a avea un loc asigurat.

author avatar
Cristi Ionita
683 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger