AcasăNewsIasi: Trei morti dupa ce o masina a fost lovita de tren....

Iasi: Trei morti dupa ce o masina a fost lovita de tren. Circulatia feroviara, blocata

Tragedie la Iasi. Trei oameni au murit, miercuri dimineata, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren, la o trecere de cale ferata, la iesirea din oras. O alta persoana a fost grav ranita, fiind transportata de urgenta la spital. Circulatia feroviara in zona este intrerupta.

Un tren care circula pe ruta Harlau-Iasi a lovit, miercuri dimineata, un autoturism in care se aflau patru persoane. Trei dintre acestea au murit pe loc, o a patra victima, grav ranita, fiind scoasa dintre fiarele contorsionate de catre medicii de la ambulanta si membrii celor doua echipaje  de descarcerare, sositi de urgenta la locul tragediei.

„E cumplit ce vedem aici. Sunt trei persoane incarcerate, pe care incercam sa le scoatem dintre fiare”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi, Silvia Spiridon.

Din primele informatii, trecerea de cale ferata este semnalizata cu Crucea Sfantului Andrei, iar semnalele acustice si luminoase erau in functiune in momentul producerii accidentului. „Soferul ar fi trebuit sa opreasca si sa se asigure, lucru pe care nu l-a facut. Nu avem informatii ca ar exista raniti printre pasagerii trenului”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Iasi, Madalin Taranu, potrivit Mediafax. Aceasta a precizat ca, din cauza accidentului, circulatia feroviara in zona este intrerupta.

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger