AcasăNewsIasi: Taximetrist injunghiat in gat de o clienta

Iasi: Taximetrist injunghiat in gat de o clienta

Un taximetrist din Iasi a fost injunghiat in gat, joi dimineata, de o clienta care a fugit apoi cu masina acestuia. Barbatul a ajuns la spital, fiind in afara pericolului. Politistii incearca sa dea de urma tinerei.

(foto: inpascani.ro)

Cursa periculoasa pentru un taximetrist din Iasi. Barbatul in varsta de 53 de ani a fost injunghiat in gat, cel mai probabil cu un cutit, de catre o clienta pe care o luase cu masina din zona centrala a orasului, potrivit Realitatea Tv. Dupa ce s-a urcat in masina, femeia, despre care victima le-a spus oamenilor legii ca ar avea un accent moldovenesc, i-a cerut soferului sa o transporte in zona Pacurari.

La un moment dat, cand se apropiau de destinatie, tanara l-a injunghiat pe taximetrist, in zona gatului. Barbatul a coborat din autoturism, iar agresoarea s-a urcat la volan si a fugit cu masina. Omul a ajuns la spital, unde medicii i-au acordat primele ingrijiri. Din fericire, soferul de taxi este in afara pericolului. „A fost injunghiat in zona gatului de catre o tanara. Are o plaga, insa este in afara oricarui pericol. Dupa primele ingrijiri, pacientul va fi dirijat catre sectia ORL”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, de la Spitalul „Sfantul Spiridon” din Iasi.

Politistii au declansat o ancheta si incearca sa o gaseasca pe femeie. Pana la aceasta ora, oamenii legii au gasit doar taximetrul, abandonat pe o strada din oras.

270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger