AcasăNewsIasi: Si-a omorat sotia intr-un coafor

Iasi: Si-a omorat sotia intr-un coafor

O crima oribila a zguduit Iasul sambata seara. Un barbat si-a ucis sotia intr-un coafor din Campusul Studentesc Tudor Vladimirescu, apoi a incercat sa-si puna capat zilelor.

Din primele informatii, se pare ca femeia injunghiata lucra la acest coafor. Barbatul, care era sotul victimei, a intrat val-vartej in salon, a injunghiat-o de mai multe ori si apoi a incercat sa-si puna capat zilelor. Un echipaj SMURD a mers la fata locului, insa pentru victima atacatorului a fost prea tarziu, femeia deja murise. Ea nu a raspuns manevrelor de resuscitare. Potrivit bzi.ro, cel care a provocat intreaga tragedie era o persoana foarte geloasa. Ba mai mult, acesta ar fi fost si violent, motiv ce a facut-o pe femeie sa se mute in Centrul de protectie a victimelor domestice Iasi.
Femeia a murit in urma multiplelor plagi injunghiate la nivelul gatului si pieptului, iar medicii nu au  mai putut sa o salveze. Si in cazul barbatului, cadrele medicale sunt rezervate. „Barbatul a fost transportat la spitalul Sf. Spiridon in stare critica, este in soc hemoragic, ventilat mecanic iar prognosticul este rezervat”, a declarat Diana Cimpoesu, sefa SMURD Iasi, conform bzi.ro.

Clientii care se aflau in incinta coaforului in momentul atacului au ramas traumatizati si au suferit atacuri de panica. In urma acestei tragedii trei copii au ramas pe drumuri.

author avatar
Andra Nesu
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger