AcasăNewsIasi: Doua tramvaie s-au ciocnit! 150 de persoane au vazut moartea cu...

Iasi: Doua tramvaie s-au ciocnit! 150 de persoane au vazut moartea cu ochii! (VIDEO)

Momente de groaza pentru calatorii din Iasi care luni au ales sa circule cu mijloacele de transport in comun. Doua tramvaie s-au ciocnit, in intersectia dintre strada Garii si Arcu din Iasi. Mai multe persoane au fost ranite usor, iar patru pasageri din tramvai au fost transportati la spital.

Incident care s-ar fi putut termina cumplit, luni, in Iasi. Tramvaiul 6 urca dinspre Gara spre Centru, insa inainte de a ajunge la Tarom, soferul si-a dat seama ca franele nu mai functioneaza, iar tramvaiul a luat-o la vale cu spatele, ciocnindu-se cu un tramvai care venea tot dinspre Gara, potrivit ziaruldeiasi.ro.

In urma impactului puternic dintre cele doua tramvaie, mai multi calatori au fost raniti, iar patru dintre victime au fost transportate la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

„Echipajele SMURD au intervenit. In Unitatile Primiri Urgente au ajuns patru persoane, iar unul dintre accidentati a fost dus la Sectia de Neurochirurgie. Toti sunt stabili”, a precizat Diana Cimpoesu, coordonator SMURD Iasi, citata de rtv.net.

[youtube]OYwXJ4NSFQA[/youtube]

Vatmanul primului tramvai care urca pe o panta a declarat ca a fost o pana de curent si nu a mai putut sa franeze. Al doilea vatman, la randu-i, a spus ca a vazut ca vine celalalt tramvai peste el, insa nu a mai avut ce sa faca pentru a evita coliziunea.

author avatar
Alina Costache
414 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger