AcasăNewsIasi: A urcat ametit la volan si a lovit doi tineri. "Am...

Iasi: A urcat ametit la volan si a lovit doi tineri. „Am baut. Bla, bla, bla”

Un sofer a ales sa urce la volan, dupa ce a dat pe gat cateva pahare de alcool. Masina sa a lovit un alt autoturism in care se aflau doi tineri. Acestia au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc sambata seara, in zona Podul de Piatra. Un barbat si o fata, aflati intr-un autovehicul care circula regulametar, s-au ales cu lovituri la cap, dupa ce masina lor a fost lovita de cea condusa de ieseanul care consumase alcool inainte de a calca pedala de acceleratie. Dupa ce au primit primul ajutor la locul accidentului, cei doi tineri au fost dusi cu ambulanta la spital, pentru investigatii suplimentare si tratament.

Conducatorul auto acuzat de producerea impactului a incercat sa explice cam ce s-a intamplat, condotm Ziarul de Iasi. Nu i-a fost usor, fiind vizibil ametit. „Am baut ca, 50 grame de alcool, in zona, cum ii spune, (…) Unde se face acum ceva ..bla, bla, bla, tra, la, la”. Intrebat daca dupa ce a consumat alcool a urcat la volan, barbatul a raspuns: „Da, cu 50 de grame. Recunosc”.

Politistii ajunsi de urgenta la fata locului l-au pus sa sufle in etilotest, rezultatul indicand o concentratie de 1,45 mg/l alcool pur in aerul expirat. Oamenii legii au demarat o ancheta in acest caz.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger