AcasăNewsIasi: 18 elevi au ajuns de la scoala la spital, din cauza...

Iasi: 18 elevi au ajuns de la scoala la spital, din cauza unui spray lacrimogen

Nu mai putin de 18 elevi ai unei scoli din Bucium au ajuns pe mana medicilor ieseni, dupa ce doi colegi de-ai copiilor au pulverizat un spray lacromogen in incinta baii unitatii de invatamant.

Spaima pentru parintii unor elevi ieseni, care au fost anuntati ca ai lor copii au ajuns de la scoala direct la spital, in urma unui incident provocat alti doi scolari care invata la aceeasi unitate scolara.

Copiii s-au plans ca ii ustura ochii si nu se simt bine, ca urmare a fost chemata ambulanta, pentru ca micutii sa fie consultati de medici. 18 elevi care au intrat in baia unitatii de invatamant, dupa ce doi baieti, in varsta de 12 si, respectiv, 14 ani au dat cu spray-ul respectiv au fost transportati  la spitalul „Sfantul Spiridon”, unde au fost consultati de specialisti, potrivit Ziarul de Iasi.

Incidentul a avut loc miercuri dimineata. Cei doi elevi care s-au jucat cu spray-ul respectiv, fara sa stie la ce pericole se expun, sustin ca l-au gasit pe strada. Cazul nu va ramane fara urmari pentru cei doi elevi teribilisti. Profesorii urmeaza sa stea de vorba cu acestia, dar si cu rudele lor, avand in vedere ca parintii celor doi baieti sunt plecati in strainatate, la lucru. Totul pentru a se stabili ce masuri se impun in acest caz.

Sursa foto: ziarulceahlaul.ro

88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger