AcasăNewsPrima staţiune din România în care ninge ca-n poveşti | VIDEO

Prima staţiune din România în care ninge ca-n poveşti | VIDEO

Iarna se dezlănţuie! Prima staţiune din România în care ninge ca-n poveşti (VIDEO)

Iarna începe să-şi facă de cap, uşor-uşor, şi în România. A nins ca-n poveşti, sâmbătă seară, la Rânca. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a informat că în zonă s-a acţionat cu 2 utilaje cu lamă și material antiderapant.

Drumul Național 67, între Novaci și Rânca, este monitorizat în permanență de către drumari, având în vedere că zona montană a județului Gorj a intrat sub Cod galben de ninsori de la miezul nopții și până duminică dimineață, la ora 10.00.

Ninge pe Transalpina, circulaţie închisă

Cristi Tudor, reprezentantul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, a spus că se acționează cu două utilaje de deszăpezire și material antiderapant pe Transalpina. Acesta a precizat că stratul de zăpadă este de 3-4 cm. Circulația pe cel mai înalt drum din țară, Transalpina, a fost închisă de joi, 17 noiembrie.

Conform reglementărilor în vigoare, circulația pe Transalpina și Transfăgărășan, cele mai înalte drumuri din țară, ar fi trebuit închisă de pe data de 20 octombie, dar vremea frumoasă a menținut deschisă circulația până în urmă cu câteva zile.

Pe Transalpina nu se mai poate circula între Rânca și Obârșia Lotrului. Turiștii pot să urce de la Novaci și până la Rânca, stațiunea montană aflată la o altitudine de 1.600 de metri.

author avatar
Andrei Ștefan
1.929 afisari

4 COMENTARII

  1. Păi nu mai e cu încălzire globală? Ce zic trotinetiștii, ce zic hecologiștii? Că nu e iarnă, din ce știm noi.
    Greta e de acord?

    • Nu e cu incalzirea, aia a fost pana in 200, de atunci e schimbarea climatica. Adica vine frigul – omul e de vina, vine caldura – omul e de vina.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger