AcasăNewsUPDATE S-a reluat traficul rutier pe A2. Pe ce DN-uri NU se...

UPDATE S-a reluat traficul rutier pe A2. Pe ce DN-uri NU se circula

Dupa cum se poate vedea si in Capitala, iarna isi face de cap, pe final de martie. La fel ca si in mai multe judete din sudul tarii, aflate sub Cod portocaliu de ninsori si vant puternic.

 

UPDATE: Circulatia pe Autostrada A2 Bucuresti – Constanta s-a reluat pe ambele sensuri de mers, din cate indica informatiile transmise dinspre Centrul Infitrafic, la ora 17.

Totodata, mai erau 6 DN – uri pe care nu se circula:

– DN 2A intre Slobozia si Urziceni (judetul Ialomita);

– DN 2C intre Costesti (judetul Buzau) si Slobozia (judetul Ialomita);

– DN 21A intre Baraganu si Tandarei (judetul Ialomita);

– DN 22 intre Ramnicu – Sarat (judetul Buzau) si Braila (judetul Braila);

– DN 22D Macin – Mircea Voda (judetul Tulcea);

– DN 23B, intre Maicanesti si Ciorasti (judetul Vrancea).

Si urmatoarele DN-uri cu circulatie restrictionata:

– restrictie pentru circulatia autoturismelor cu MMA>3.5 tone: DN3 Islaz – Lehliu Gara; DN 2A, pe tronsoanele Slobozia – Giurgeni si Urziceni – Malu si DN 2B Buzau – Braila;

– restrictie pentru circulatia autoturismelor cu MMA>7.5 tone: DN1 Nistoresti – Brasov; DN1D Albesti Paleologu – Urziceni; DN 2F Vaslui – Dragomiresti; DN3 pe tronsoanele Branesti – Islaz si Lehliu Gara – Cuza-Voda; DN3A Lehliu-Gara – Drajna si DN 24 Iasi – Bucium.

––

Urmarile acestui episod de vreme rea nu sunt putine. Si se resimt nu doar la nivel de trafic feroviar si aerian – unde au aparut intarzieri sau chiar curse anulate, ci si la nivel de circulatie rutiera.

Cele mai recente informatii facute publice dinspre centrul Infotrafic, la ora 11, indica faptul ca  tronsonul Bucuresti – Drajna al Autostrazii A2 Bucuresti – Constanta a fost inchis circulatiei rutiere, pe ambele sensuri de mers.

De asemenea, sunt mai multe drumuri nationale cu circulatia oprita, si anume: DN 23B, intre localitatile Maicanesti si Ciorasti (judetul Vrancea), DN 2C intre localitatile Costesti (judetul Buzau) si Amara (judetul Ialomita), DN22 Ramnicu – Sarat (judetul Buzau) si Braila si DN21A, intre localitatile Baraganu si Tandarei (judetul Ialomita).

Totodata, sunt drumuri nationale cu restrictii de circulatie:

– restrictie pentru circulatia autoturismelor cu MMA>3.5 tone, pe DN2A, intre Slobozia si Urziceni;

– restrictie pe DN1A, intre Darste si Cheia, DN 10, intre Buzau si Covasna, DN 2F, intre Vaslui si Dragomiresti, pe DN 13A, intre Miercurea Ciuc si Odorheiu Secuiesc, DN 13B, intre Praid si Gheorgheni, DN1B, intre localitatile Buzau si Mizil, DN3, intre Stefanesti si Cuza-Voda (intersectie cu DN31) si DN3A, intre Lehliu-Gara si Drajna, pentru circulatia autoturismelor cu MMA>7.5 tone, din cauza ninsorii abundente.

Nu in ultimul rand, exista drumuri nationale pe care se circula ingreunat, dupa cum urmeaza:

– DN1, intre Posada si Sinaia, coloana de tiruri care se deplaseaza ingreunat, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

sursa foto: Facebook

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger