AcasăNewsIarnă grea pentru bucureşteni: după căldura din calorifere, acum lipseşte şi curentul...

Iarnă grea pentru bucureşteni: după căldura din calorifere, acum lipseşte şi curentul electric

becIarnă grea în Capitală: după căldura din calorifere, acum lipseşte şi curentul electric

O pană de curent ce a cuprins mai multe cartiere s-a produs, luni seară, în Bucureşti. Avaria la reţeaua electrică a afectat, în special, zona de nord a Capitalei.

Birocraţia împiedică şi modernizările la reţeaua electrică

Echipamentele principale au o durată de viaţă de 25 de ani, iar cele secundare de 10-12 ani. Avem în vedere extinderea şi modernizarea staţiei Fundeni, prin înlocuirea echipamentelor secundare.

Transelectrica a iniţiat această procedură de înlocuire a echipamentelor secundare, însă de doi ani de zile procesul este blocat din cauza procedurilor de achiziţie”, au spus cei de la Transelectrica.

E-Distribuţie Muntenia a obişnuit cu anunţuri despre întreruperea furnizării

Alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă temporar în anumite zone din Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu, pentru a asigura capacitatea reţelei de a funcţiona şi a alimenta clienţii în bune condiţii, sună un mesaj cu care reprezentanţii companiei au obişnuit în ultimul timp.

De la 1 ianuarie vom plăti mai mult la curent

Facturile la energie electrică se vor majora de la 1 ianuarie 2021, cel puţin în cazul celor peste 2,8 milioane de consumatori care sunt alimentaţi în regim concurenţial, ca urmare a propunerii Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) de a majora tarifele de distribuţie pentru toate cele 8 companii de distribuţie zonale.

author avatar
Andrei Ștefan
368 afisari

1 COMENTARIU

  1. Una dupa alta,nici Dumnezeu nu mai are grije de voi bai ametitilor,l-ati votat,l-ati bagat pe dracul in casa. Sa va fie bine si la vara cald. Aveti noroc ca e frig si nu prea put gunoaiele.Asa ca tot e bine,putea sa fie si mai rau. Principalul este sa nu va pierdeti simtul umorului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger