AcasăNewsIarna face pagube imense peste Ocean: Masini distruse intr-o clipa de caderi...

Iarna face pagube imense peste Ocean: Masini distruse intr-o clipa de caderi de gheata! (VIDEO)

Ninsorile abundente, dar si temperaturile foarte scazute din ultimele zile le-au dat batai de cap americanilor, afectand atat transportul public, cat si pe cel aerian. Cum gradele din termometre au mai crescut putin, insa nu peste limita inghetului, situatia a devenit si mai ingrijoratoare, cel putin pentru proprietarii autoturismelor parcate in fata unor cladiri, care trebuie sa gaseasca solutii pentru a nu ajunge in situatia de a ramane fara masini.

Un astfel de moment a fost surprins intamplator cu o camera aflata in zona unui imobil situat in statul american Texas. Spre groaza privitorilor, valuri intregi de gheata s-au desprins de pe acoperis si s-au pravalit peste autovehiculele stationate de-a lungul trotuarului.

Bijuteriile pe patru roti au ajuns sa fie sifonate serios de viteza si greutatea bucatilor de gheata ajunse in cateva secunde de pe cel mai inalt punct al cladirii, pe asfalt. Din fericire, din cate se vede din imagini, in autoturismele parcate nu se aflau oameni, iar nicio persoana nu a fost ranita.

Au fost, insa, americani care au simtit pe pielea lor furia iernii care s-a abatut, de zile bune, asupra statelor US. Desi vremea vitrega pare sa se mai imblanzeasca, frigul ramane la ordinea zilei iar fenomenele specifice ultimei luni din an – ninsori, vant puternic, dar si polei- ar putea sa apara din nou.

[youtube]BdvanV5CTvA[/youtube]

Sursa foto: ziarmm.ro

486 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger