AcasăNewsIarnă extremă în SUA! Furtuna de zăpadă aduce cel mai rece Crăciun...

Iarnă extremă în SUA! Furtuna de zăpadă aduce cel mai rece Crăciun / 9 morți și peste 5.000 de zboruri anulate

iarnaIarnă extremă în SUA! Furtuna de zăpadă aduce cel mai rece Crăciun / 9 morți și peste 5.000 de zboruri anulate

O furtună majoră de iarnă care a cuprins SUA aduce cel mai rece Crăciun din ultimele patru decenii în anumite părți ale țării, spun meteorologii.

Peste 90 de milioane de oameni sunt sub alerte meteorologice de iarnă în 37 de state. Se prognozează că aproximativ 80% din țară va experimenta temperaturi sub zero, inclusiv locuri din sudul îndepărtat, precum Texas.

Probleme la alimentarea cu energie

Vremea severă coincide cu sezonul călătoriilor prilejuite de sărbători, care se anunţă unul dintre cele mai aglomerate din ultimele decenii.

Peste 5.000 de zboruri au fost anulate vineri şi peste 8.000 au întârzieri, În mai multe state sunt probleme cu alimentarea cu energie electrică.

Aeroportul Buffalo din statul New York a fost închis în întregime. Aeroportul Internaţional Portland a avut aproximativ două treimi din zborurile anulate. Şi aeroporturile din Chicago, Dayton, Seattle şi Sioux Falls au avut fiecare mai mult de jumătate din zborurile anulate.

Cel puţin nouă persoane au murit în Statele Unite, deoarece vremea severă de iarnă continuă să afecteze milioane de americani, conform CNN.

author avatar
Andreea Vlad
482 afisari

12 COMENTARII

  1. Cel mai bun pilot de avioncomercial esteMohammedAtta care zboara cu480mile pe ora la nivelul solului in orice conditii…..chiar daca fabrica si legile fizicii spun ca NU E POSIBIL

  2. Sinagoga satanei nu se lasa! Din nou provoaca ierni grele cu armele HAARP. Si uite asa vor muri mii de oameni de frig in casele lor…..
    Maleficii care conduc lumea, nu vor ca familiile sa se reuneasca la Sfintele Sarbatori, de aceea provoaca tot felul de fenomene meteorologice, greve in transporturi, lipsa de benzina, etc. etc.
    Blestemati sa fie în veci criminalii astia, ei cu toata descendenta lor!

  3. INCALZIREA GLOBALA isi arata coltzii! Fara carbon fara parturi la fermele de vaci,porci,pui etc! TOTUL electric acu cum ar fi sa fie????Cind de la frig bateriile masini ti se descarca rapido si n-ai unde incarca ca nu e curent elctr.??? De ce sa elimin masinile cu ardere interna.pe gpl,motorin- fiabila putere mare si consum redus noxe mai mici!? Azi se fac motoare de un L,sau 0,9 L pe benzina ce consuma si 10 L.la 100 km! De ce asa prostie imensa?? Cind un motor nou de 1,5/1,6L pe motorina de la Renault consuma 3,3,L .100 km?? Care e smekeria? au innebunit cu totii??Din anii 20/30/40 au disparut geniile omenirii! Etore Bugatti a creat/construit un motor de 12,7 L benzinar care consuma 5L /100KM la viteza de 200KM/H!!! Fara nici o garnitura! Manual! fara vibratii! Iar peste 100 de ani de ,,evolutie” avem azi motoare cu ardere interna pe benzina de 1L capacitate si un consum de 10L/100KM!!??

  4. -nu e chiar asa:
    erau -8 grade celsius in FLORIDA
    in ianuaria 1986 la lansarea navetei „Challenger” (cu ger in nume,
    ai vazut?)
    vrajeala S.T.A.S de CNN
    nimic neobisnuit.

  5. STAS – Wikipedia
    ro.wikipedia.org › wiki › STAS
    STAS este un acronim pentru standard de stat a cărui aplicare devine obligatorie prin efectul unei legi cu caracter general sau printr-o referintă exclusivă …

    afacere PRIVATA!
    (incalca „libera associere”)

    -marsh:
    ti-a expirrat Râ.C.A!

  6. Fenomenul este provocat, în mod clar. Întrebarea este, cine? „Prietenii” ? Sunt câțiva capabili. Dar nu este exclus chiar „ai lor” sa fi provocat urgia, cu instalația Harp din Alaska. Întrebarea este, chiar atât de nemernici sa fie?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger