AcasăNewsIarna blocheaza in continuare drumurile!

Iarna blocheaza in continuare drumurile!

(foto: botosaneanul.ro)

Conditiile meteo din ultima vreme tot continua sa dea batai de cap soferilor. Mai multe drumuri nationale sunt blocate din cauza zapezii.

(foto: botosaneanul.ro)

Judetul Botosani este in continuare paralizat de zapada care nu mai conteneste sa cada. Patru drumuri nationale sunt blocate. Circulatia este intrerupta pe DN 24C Santa Mare – Radauti – Prut, DN 29 Manoleasa – Prut, DN 29A Dorohoi – Radauti Prut, DN 29D Botosani – Stefanesti. Drumarii nu pot actiona deocamdata cu utilajele din dotare din cauza ninsorii si a viscolului.

Pe alte doua drumuri nationale, circulatia este ingreunata. Pe DN 24C din judetul Iasi, intre localitatile Vanatori si Bivolari, dar si pe DN 7 intre Ramnicu Valcea si Sibiu, traficul se desfasoara cu dificultate.

Nici transportul feroviar nu este scutit de problemele provocate de iarna, linia ferata dintre localitatile Leorda si Dorohoi fiind inchisa. Intre localitatile Branesti si Sarulesti circulatia feroviara este restrictionata din cauza din cauza vantului si a poleiului care s-a format pe linia de contact. De asemenea, si trenul din directia Bucuresti – Constanta a ajuns la destinatie cu o intarziere de aproximativ 50 de minute.

author avatar
Andra Nesu
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger