AcasăNewsIarna a revenit în forță. Ninge în mai multe zone ale țării...

Iarna a revenit în forță. Ninge în mai multe zone ale țării / Drumarii intervin cu utilaje de deszăpezire (VIDEO)

ninsoareNinge abundent în România, sâmbătă dimineața. Peisaj de iarnă în toată regula - VIDEO

Iarna a revenit în forță, după câteva zile în care credeam că primăvara s-a instalat cu adevărat. La munte ninge, iar drumarii intervin cu utilaje de deszăpezire.

În zonele montane a reînceput să ningă, iar drumarii au fost nevoiți să intervină cu utilaje de deszăpezire.

Ninge puternic în mai multe zone din ţară, la sfârșit de martie

Pe drumurile din zonele montane ale județului Sibiu ninge și la această oră, iar circulația se desfășoară în condiții de iarnă.

DRDP Brașov a anunțat că marți dimineața ninge ușor în majoritatea zonelor montane din județele Brașov, Sibiu, Mureș, Harghita și Covasna, potrivit newsbv.ro.

În intervalul orar 17:00/27.03.2023 – 05:00/28.03.2023 s-a acționat cu 46 utilaje și s-au răspândit 66 tone de material antiderapant.

Răcire bruscă a vremii

Rafalele puternice de vânt au făcut primele pagube în Moldova, acolo unde un TIR s-a răsturnat din cauza condițiilor extreme.

Totul s-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 05:00, pe Drumul European 85. Șoferul circula cu viteză destul de mare, însă, din cauza vântului puternic și a ploilor, pe șosea s-a format o peliculă de gheață iar TIR-ul a fost împins de puterea vântului de pe partea carosabilă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Vântul a cauzat mai multe probleme și în județul Suceava. Acolo, vântul suflă în rafale de până la 90 km/h, motiv pentru care mai multe elemente de construcție și panouri publicitare au fost smulse.

Meteorologii au emis noi avertizări de vreme rea. Astfel că vremea se răcește accentuat până joi dimineața în toată țara, au transmis marți meteorologii.

author avatar
Andreea Vlad
343 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger