AcasăNewsIantu se intoarce cu "Vrei sa fii milionar" la Kanal D

Iantu se intoarce cu „Vrei sa fii milionar” la Kanal D

Virgil Iantu va prezenta, din toamna, emisiunea „Vrei sa fii milionar” la Kanal D, scrie Pagina de media. Premiul cel mare va fi de un milion de lei (zece miliarde de lei vechi).

Formatul va fi in mare masura cel cu care telespectatorii s-au familiarizat cu cativa ani in urma, la Prima TV. Noutatile vor fi reprezentate de interactiunea cu publicul de acasa, ceea ce da de inteles ca emisiunea va fi in direct, nu inregistrata, ca la Prima.”Asteptam de mult timp aceasta revenire se credeam ca se va intampla la un moment dat. Ma bucur ca o televiziune din Romania a luat acest format, este un format costisitor, pentru care ai nevoie de curaj”, declara Virgil Iantu, citat de Pagina de Media.

„Din momentul in care am spus stop televiziunii cu care am colaborat timp de 10 ani de zile, am primit oferte din partea mai multor televiziuni. Am preferat sa astept, sa caut si sa am increderea ca acest moment va veni. Mi-am dorit sa prezint o emisiune care sa respecte publicul asa cum am facut si eu mereu”, mai spune Iantu.

„Vrei sa fii milionar” este singurul concurs de cultura generala din programul televiziunilor centrale. Inclusiv TVR. Sa nu se supere fanii emisiunii „Te pui cu blondele”!

 

308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger