AcasăNewsIalomita: Politistii au tras o masina pe dreapta, dar au INCREMENIT cand...

Ialomita: Politistii au tras o masina pe dreapta, dar au INCREMENIT cand au vazut cine era la volan!

Inconstienta teribila pe sosea: Un pusti de numai 11 ani a fost prins in timp ce conducea o masina, in judetul Ialomita, cel care i-a dat voie sa stea la volan fiind chiar tatal baiatului.

Sambata, in localitatea Grindu, oamenii legii au avut parte de o surpriza de proportii, in timpul unei actiuni de amploare de control rutier, desfasurata zilele astea in judetul Ialomita. Dupa ce au tras o masina pe dreapta, oamenii legii au constat cu stupoare ca “soferul” era un pustan care nu avea nici macar buletin.

Si, cireasa de pe tort, agentii de circulatie au ramas muti de uimire cand au vazut ca cel care il incuraja pe baiatul de 11 ani sa conduca era chiar tatal lui care se afla pe scaunul din dreapta al masinii.

„In acest caz s-au intocmit dosare penale. Parchetul va stabili vinovatia celor doi. Minorul a fost prins la volan in timpul unei actiuni efectuate de politisti. Acesta este un caz izolat. De la inceputul anului si pana in prezent nu am avut astfel de cazuri”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Ialomita, Andreea Login, citata de rtv.net.

Foto: yupi.md

author avatar
Alina Costache
1.152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger