AcasăNewsIalomita: A preferat sa ramana fara brat decat sa le spuna medicilor...

Ialomita: A preferat sa ramana fara brat decat sa le spuna medicilor ca a fost muscat de o vipera! Motivul este uluitor!

Un barbat din Ialomita care detinea o crescatorie ilegala de vipere, care functiona intr-un fost C.A.P, a ajuns la spital muscat de unul dintre serpi. Barbatul a preferat sa-si piarda bratul decat sa le spuna medicilor ce s-a intamplat in realitate.

Pe langa bratul amputat, proprietarul crescatoriei are acum si mai multe probleme, deoarece autoritatile au descoperit, astfel, activitatea pe care o desfasura ilegal.

Incidentul s-a petrecut in timp ce barbatul recolta veninul pe care urma apoi sa-l comercializeze pe piata neagra, insa, desi muscat de vipera, acesta nu s-a dus imediat la spital, ci a asteptat mai bine de o ora, pana a terminat de recoltat veninul, timp in care starea lui s-a agravat.

Odata ajuns la spital, proprietarul crescatoriei ilegale nu le-a spus medicilor ce s-a intamplat in realitate, motiv pentru care medicii, la vederea bratului necrozat, au crezut ca este vorba despre rabie si l-au tratat contra acesteia. Starea barbatului s-a agravat, insa, asa ca in cele din urma a recunoscut ca fusese muscat de vipera, pentru a-i putea fi administrat tratamentul adecvat, noteaza rtv.ro.

Medicii au decis transportarea lui la un spital din Capitala, unde bratul necrozat i-a fost amputat, totodata fiind anuntate si autoritatile care au descoperit astfel crescatoria de vipere care functiona ilegal, sub paravanul unei societati comerciale cu sediul intr-un fost C.A.P.

Reprezentanti ai Directiei Sanitar Veterninare si ai Politiei au gasit la sediul firmei 60 de vipere care erau crescute clandestin, pentru ca veninul sa fie vandut pe piata neagra. Pana la finalizarea anchetei si la dispunerea masurilor legale, barbatul va trebui sa plateasca si o amenda de 40.000 de lei, potrivit rtv.

author avatar
Alina Costache
668 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger