AcasăNewsI s-a facut rau si a murit. Tragedie la Cluj, in cea...

I s-a facut rau si a murit. Tragedie la Cluj, in cea mai calda zi din aceasta vara!

(foto: alba24.ro)

Dupa cateva ore de muncit in soare, un tanar a inceput sa se simta rau. Alarmati, martorii la chinul barbautlui au cerut ajutorul medicilor, insa, din nefericire, au primit cea mai trista veste posibila.

Barbatul in varsta de 28 de ani, originar din localitatea clujeana Ploscos, s-a plans ca are dureri in piept si ca se simte ametit, motiv pentru care oamenii aflati in preajma sa, pe camp, au chemat urgent o ambulanta. Conform citynews.ro, salvarea l-a preluat si l-a transportat la spital, insa, din nefericire, barbatul a murit. Oricat s-au straduit medicii sa-l readuca la viata, eforturile lor au fost zadarnice.

Meteorologii au anuntat pentru marti temperaturi ridicate in mai multe zone din tara. In sudul tarii temperaturile pot urca pana 36-38 de grade, in sud si sud-est. De asemenea, in judetele  Dolj, Olt, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Calarasi si Ilfov, inclusiv in Capitala, sunt anuntate maxime de 38-40 de grade, motiv pentru care specialistii ANM au emis o avertizare cod portocaliu.

211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger