AcasăNewsI-au jefuit cât timp oamenii se aflau la înmormântarea celor trei rude...

I-au jefuit cât timp oamenii se aflau la înmormântarea celor trei rude decedate într-un accident pe E85

Caz sinistru în judeţul Neamţ. Omenii nu mai au milă de semenii lor nici măcar în cele mai disperate vremuri.

Familia celor trei persoane care au decedat, luni, în accidentul rutier produs în localitatea Secuieni, a fost jefuită în timpul înmormântării.

Le-au furat 50.000 lei şi bijuterii

O familie din Român a fost jefuită în timp ce se află la cimitir, pentru a-și îngropa trei membri care au murit luni, 22 mai, în accidentul de pe Drumul European 85, în apropierea localității Secuieni.

În accident au murit o femeie de 31 de ani, fiul său, în vârstă de 3 ani și bunicul copilului, un bărbat de 56 de ani.

Hoţii n-au avut suflet deloc. Nu le-a păsat de suferinţa oamenilor. Au intrat în casă, când alaiul a plecat spre cimitir, şi au furat suma de 50.000 lei şi mai multe bijuterii.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, la data de 25 mai, în intervalul orar 12:00-18:30, în timp ce persoana reclamată nu se afla în imobil, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie, prin forţarea uşii de acces, în interiorul acestuia, de unde ar fi sustras suma de 50.000 lei şi mai multe bijuterii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

author avatar
Andrei Ștefan
406 afisari

3 COMENTARII

  1. Fara mila sau minte! Cei care au profitat sunt niste dereglati cu boli mentale si in cazul asta trebuie sa se faca dreptate. Doamne fereste dar de hoti nu te pazeste, ca in ziua de azi oricine poate deveni hot daca banii sunt usor de facut.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger