AcasăNewsI-au furat OILE lui Gigi Becali! După ce au prins făptaşii, poliţiştii...

I-au furat OILE lui Gigi Becali! După ce au prins făptaşii, poliţiştii au rămas ULUIŢI când au văzut cine e şoferul

I-au furat OILE lui Gigi Becali! Când au prins făptaşii, poliţiştii au rămas ULUIŢI când au văzut cine e şoferul

Pagubă pentru Gigi Becali. Patronul de la FCSB ar fi rămas fără trei oi, care i-ar fi fost furate sâmbătă. Totul s-a întâmplat pe o păşune din Voluntari.

Omul de afaceri, pentru plăcerea lui personală, a recunoscut că acum creşte câteva sute de animale pe un teren din spatele vilei sale din Pipera.

Doi puşti i-au furat oile

În cursul aceleeaşi zile, poliţiştii i-au găsit oile lui Gigi Becali. Ele fuseseră sustrase de doi puşti în vârstă de 17 și respectiv 22 de ani. Spre şi mai marea uimire a agenţilor, în urma verificărilor s-a constatat că tânărul care se afla la volan nu avea permis de conducere.

Prejudiciul reclamat este de 1500 de euro, iar în acest caz a fost deschis dosar penal pentru furt și conducere fără permis.

Tinerii s-au ales cu dosar penal

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii oraşului Voluntari, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Bucuria e mai mare când văd cum pasc oile decât un milion de euro. Aș vrea să câștig milionul, dar dacă-l câștig nu am bucurie cum am bucuriei când pasc oile. Bucuria e mai mare, că noi nu știm bucuria în ce este”, recunoştea Becali.

author avatar
Andrei Ștefan
1.473 afisari

6 COMENTARII

  1. Hotii trebuie pusi pe rotisor si batuti cu bastonul de cauciuc. Cum sa furi de la bogati? Si eu cand prind cate un hot aplic metoda militieneasca : bataia!

  2. Jegosul imputit machidon de becali bou, a evaluat trei oi la 1500 de euro… De unde mortii ma-ti ai ba ciobane prost oi de pe planeta Marte la 500 de euro bucata? Alege-s-ar praful de tine si de famiglia ta !!!!!!!!!!!!!! In Iad sa putreziti cu totii!

  3. Bai Jiji, bai mam-aligarule sud-anist-anez, bai rata-tule ambulant, multumim inca o data pentru imensele spectacole sportive si cir-cul oferit publicului din Bukale in cele 2 meciuri cu danezii de la Silkelona, 1 data ai luat un 5-0 frumos afara, apoi ai reusit si un 0-5 inteligent acasa 🙂 Deasemenea felicitari si pentru acel 0-3 cu West Ham de saptamana trecuta, cand au jucat englezii cu niste copii de 16 ani 🙂 Plus ca au jucat si niste bucatari de la club 🙂 Ha ha ha 🙂 Iar de batut v-au tras-o si descultii aia de la N’U’ Cluj, adica cei mai mari ratati din Liga 1 🙂 Acum, nu uita sa le dai sa bea si ceva lapte de matca la oitele tale de la ZeCeSeBe, sa nu ramana hand-ikapati pe viata, mai ales tzig-anusul de Fl. Coman, ala chiar ca isi bate joc de tine, trebuia demult sa ii faci vant, bai haha-lero de Jiji Fe-kali 🙂 Toti isi dau tepe ei intre ei la ZeCESEBe, asa e viata acolo, in plina salb-aticie, intre zeii aka cim-pan-zeii din su-dan-ezia 🙂 Ha ha ha 🙂 Multumim pentru participarea in cupele europene, macar a=ti oferit circ de calitate superioara 🙂 Bai Jiji, bai ram-olitule, vezi sa nu iti creasca capul prea mare, te prostesti si tu acum, la batranete, de isi bat joc de tine si tzi-ganusii astia 2 care ti-au furat cele 3 oite 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger