AcasăNewsI-au facut Madalinei scandal de un an la mormant

I-au facut Madalinei scandal de un an la mormant

A trecut un an de cand Madalina Manole si-a pus capat zilelor. Parintii si sotul nu au ratat ocazia unui parastas memorabil, cum numai ei se pricep sa faca. Urlete, istericale, lacrimi, pumni, imbranceli si suspine.

Nimic nu a lipsit din arsenalul familiei Manole – Mircea, ca semn ca nu au uitat-o pe iubita disparuta. Primii care au intrat in scena au fost parintii Madalinei, care, insotiti de cateva rude ce s-au dovedit mai putin pregatite in arta scandalului, au ajuns la Cimitirul „Bolovani” in jurul orei 11.30. La scurt timp, si-a facut aparitia si sotul, cu traditionala fata trista, ochii lacrimosi si cativa bodyguarzi spatosi la inaintare.

Meciul a debutat abrupt, fara traditionalele momente de tatonare.

Parastas cu bodyguarzi

Lovitura de incepere a avut-o Petru Mircea, care a pus pe mormantul cantaretei cateva buchete de flori. In acest moment batrana doamna Manole a inceput sa ii loveasca pe bodyguarzi. Dovedind o invidiabila conditie fizica, veterana razboaielor pentru neatarnarea nepotului de bracinarii lui tata-su a inceput mai multe actiuni simultan: sa tipe la ginere, sa-i imbranceasca pe bodyguarzi si sa se vaicareasca in fata camerelor de luat vederi: „Ati vazut-o pe Madalina vreodata cu bodyguarzi? Rusine, rusine! De ce vine un neica nimeni cu bodyguarzi? Fata mea a fost vedeta si nu si-a pus bodyguarzi”, a spus mama Madalinei Manole.

A repetat, distrusa, cu voce de tragediana ragusita:  „Afara, afara de aici!”, dupa care a inceput sa smulga de pe mormant florile aduse de Petru Mircea si sa le arunce.

Arma secreta a lui Petru Mircea

Rudele, asa cum am aratat, nu s-au ridicat la inaltimea disputei, incercand pe toata perioada partidei sa temporizeze jocul si s-o tempereze pe coana mare, aflata in zi de gratie.

A fost randul lui Petru Mircea sa iasa la rampa spre deliciul tribunelor: tanarul, care a dovedit ca stapaneste un bogat arsenal tehnic pentru varsta sa inca frageda, a declarat cu voce tremurata ca nu doreste nimanui o asemenea durere si ca se astepta la scandal. A urmat fenta sa favorita, careia nici un adversar nu-i rezista: o lacrima perfecta a lucit profesionist spre obiectiv.

Ziua competitionala s-a incheiat la televiziuni, cu procesul etapei, unde apreciatul nea Manole a facut o analiza pertinenta si lucida a disputei.

Sursele National din „lumea de dincolo” ne-au informat ca Madalina, asistand de sus la scenele de la „Cimitirul Bolovani”, ar fi declarat misterios: ”Poate ca acum intelegeti!”

 

 

author avatar
Radu Padure
851 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger