AcasăNewsI-au dat cu piciorul lui Gigi Becali! Cum l-au blocat, la vamă,...

I-au dat cu piciorul lui Gigi Becali! Cum l-au blocat, la vamă, pe latifundiar!

gigi becaliI-au dat cu piciorul lui Gigi Becali! Cum l-au blocat, la vamă, pe latifundiar!

Gigi Becali a afirmat că face eforturi pentru a ajuta autorităţile, în pandemie. Patronul FCSB a încercat să importe un camion de pastile Arbidol, medicament aflat la momentul respectiv în protocolul de tratament COVID-19.

Între timp, medicamentul a fost trecut în categoria antiviralelor pentru care nu există suficiente dovezi de eficacitate.

Camionul cu pastile a plecat la ruşi

Latifundiarul i-a propus lui Vlad Voiculescu, pe vremea în care acesta din urmă era ministrul Sănătăţii, să-i ofere Arbidol și Ivermectină, două dintre medicamentele folosite pentru tratarea COVID, însă Voiculescu a refuzat.

Am adus Arbidol prima dată când Tătaru, om de acțiune, imediat a luat atitudine și l-a băgat în protocolul de Covid. După aia, pentru faptul că eu îl aduceam și îl dădeam donație, mi-au și respins un camion care și acum e în vamă la ruși. Și după l-au și scos.

Nelu Tătaru a introdus Arbidolul în protocolul Covid, după am început să îl dau la spitale. Directorii de spitale au făcut o adresă la Ministerul Sănătății, au spus că Arbidolul e foarte bun. Ca atare, l-au băgat în protocol, după l-a scos userista. Ea cred că l-a scos, că nu mai este în protocol acum.

L-am sunat pe Voiculescu, când a fost ministru, și i-am zis: Vrei să nu mai fie pandemie în România? Lasă-mă pe mine să fac Arbidol și Ivermectină și dau cadou. După nu mi-a mai răspuns la telefon.

S-a blocat în vamă camionul cu Arbidol, și acum e la Ruși. Am făcut cerere să mi-l aducă. Cred că sunt pentru 30-40.000 de mii de bolnavi. Cu un aparat de 200.000 de euro poți să produci pe zi chiar și un milion de pastile”, a afirmat Gigi Becali la postul Antena 3.

Acuză că am ajuns gunoiul Europei

Gigi Becali solicită autorităților să-i permită să distribuie antivirale cu autorizație în farmacii, pentru ca oamenii să nu mai cumpere de pe piața neagră. Gigi Becali a anunțat că și-a cumpărat un aparat care produce antivirale.

Treaba nu e financiară. Ei nu au curaj, nici dorință, nici bărbăție. Am ajuns gunoiul Europei să ne dea Olanda concetratoare. Orice medicament îl vedeți voi pe piață eu îl fac cu 10% din preț și îl dau la oameni.

Virusul e un fleac, la șase-opt zile, ești tu un fleac pentru virus. Îi cer lui Cîțu să facă alianță cu PSD și să termine cu scandalurile, să scape România din pandemie.

Trebuie alianță cu PSD ca să nu mai aibă ce să discute cu cei din USR”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

author avatar
Andrei Ștefan
636 afisari

1 COMENTARIU

  1. Gigi ,ce faci matale,strici ploile dictaturii sanitare?Mai asteapta incanu si-au facut planul la mortii cu zile.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger