Cauta

I-am prins cu minciuna

Daca ai pune cap la cap toate stirile si informatiile despre referendum, bune, rele, schioape, adevarate sau inventate cred ca ar fi nevoie de editia pe cateva zile a unui cotidian de mare tiraj. Nu incap in cateva pagini oricat de tare le-ai inghesui. Apoi le-ai vinde pe toate adunate intr-un anuar al prostiei umane, cu un succes nebun. Stiu, cuvantul e dureros, dar asta este realitatea. Si nu ne place pentru ca nu vrem sa ne recunoastem prostia. Toti suntem isteti, unii ne credem chiar geniali. Stim tot si nu ingaduim altora sa ne contrazica.

Dan Barna presedintele <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagusr title=USR data wpil keyword link=linked>USR<a> le a multumit colegilor pentru un proces functional si bun Colegi din partid sau

De la amator si pana la analist, fiecare tine la parerea lui ca la ochii din cap. Nu admite replica, spusele lui sunt singurele adevaruri rostite vreodata. Incearca sa-i spui unuia din asta ca nu prea are dreptate si ai sa vezi ce gust are furtuna.

PSD, la brat cu referendumul

Pana ieri seara, citisem si auzisem cat petru un an. Referendumul a fost unul politic, parea a fi concluzia. Dimineata, insa, dupa ce am rascolit presa, mi-a fost dat sa aflu ca nu referendumul a fost politic, ci boicotul lui. O buna parte dintre sustinatorii modificarii Constitutiei in sensul propus au descoperit ca nu mai este cazul sa ne dam de ceasul mortii, caci Codul Civil prevede casatoria doar intre un barbat si o femeie. Ca atare, referendumul putea si trebuia sa moara ca sa salveze banii pentru spitale. Niciunul dintre domnii acestia cu mintea ocupata de o  politica pe care pare ca nici ei nu o inteleg, dar o aplica, nu a aflat ca banii pentru spitale exista in fiecare an si se regasesc in buget. Si atunci, despre ce bani vorbim? Sau vorbim despre prostie? Cand propui un referendum si apoi cauti sa te opui acestuia sau il lasi sa moara pe taraba este vreun semn de inteligenta? Mie nu mi se pare. Cand afirmi ca validarea acestuia ar fi putut ameninta societatea cu o scindare cu efecte catastrofale sau ca PSD urmarea indepartarea de UE prin castigarea lui tot inteligenta se numeste? Si uite cum ne intoarcem de unde am plecat, caci minciuna a mers atat de departe incat referendumul nu mai poate fi separat de PSD.

Sa se termine cu furtul, clar?

Un preot de nu stiu unde si-a amenintat enoriasii ca nu ii mai impartaseste daca nu voteaza pentru casatoria intre un barbat si o femeie. Minciuna sau doar prostie? Un altul le-a spus credinciosilor ca, daca vor vota impotriva, homosexualii le vor abuza sexual copiii. Poate o fi si minciuna, nu zic nu, dar cand o fata bisericeasca nu mai face deosebire intre pedofili si homosexuali este semn clar de prostie. Si apoi, sincer sa fiu si fara a le lua apararea, nu cred ca homosexualii batjoresc mai multi copii decat preotii. La urne, s-a votat dupa cum i-a dus mintea. Unii pentru destituirea Parlamentului, altii pentru schimbarea Constitutiei care sa nu mai prevada legi care permit unora sa fure, altii pentru sanctionarea guvernului care i-a saracit sau pentru ca astia care au facut referendumul sa fie dati afara ca fac legi numai pentru ei, nu pentru toti. Ce daca buletinul de vot nu are rubrici pentru asta, nu-i invata nimeni pe ei unde sa puna stampila. Ca sa se termine cu furtul in tara asta. Clar?

Cu creierii suciti

Nu as indrazni sa spun ca in felul asta de a privi lucrurile nu e multa prostie. Ba chiar foarte multa. Mult prea multa pentru o natiune chemata doar sa se pronunte in privinta casatoriei intre un barbat si o femeie. Langa prostie, minciuna si mai multa. Cei cu o educatie precara au inteles cat au putut. Altii, vaduviti complet de instruire, deloc. In schimb, toti au dat buzna sa imbratiseze minciunile. Referendumul este facut sa-l salveze pe Dragnea de puscarie, de aia a facut guvernul intrebarile atat de alambicate, ca sa ascunda adevaruri pe care nu vrea sa le recunoasca. Daca votati da la referendum il votati pe Dragnea, care v-a micsorat pensiile si salariile. Nu le-a micsorat, dar ce mai conteaza acum? Minciuna nu poate prinde decat acolo prostia este covarsitoare. Iar cand un presedinte de partid declara ca le multumeste celor care nu au iesit la vot eu cred ca, de fapt, este o recunoastere indirecta a strategiei puse la cale. Nauceste-i bine, ca sa nu mai iasa la vot. Iar sucirea creierilor nu se face prin adevaruri, ci doar prin manipulari. Nu-i asa, Dan Barna?

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version