AcasăNewsI-a stricat coafura lui Trump, in direct la TV (VIDEO)

I-a stricat coafura lui Trump, in direct la TV (VIDEO)

Ce nu face candidatul pentru un plus la capitolul popularitate in ochii electoratului...

Credeti ca Trump s-ar fi gandit ca, printre provocarile pe care le va avea de trecut in campania electorala se va gasi unul care sa-i ceara sa-l lase sa-l…ciufuleasca? Ei bine, candidatul sustinut de republicani in cursa pentru Casa Alba s-a vazut in fata unei astfel de situatii, pe care a trecut-o cu brio. Chiar daca nu a fost ca-n reclama, sa apuce sa mai spuna cu destula convingere „coafura rezista!”…

Ce nu face candidatul pentru un plus la capitolul popularitate in ochii electoratului...

Faptul ca, in ciuda controverselor pe care le-a iscat cu declaratiile sale pe diverse teme, miliardarul Trump, aspirant la prima functie in SUA, a demonstrat ca e un tip care nu se teme sa raspunda provocarilor sta si recentul episod al carui protagonist a fost, nu oriunde, ci intr-o emisiune cat se poate de populara in randul americanilor.

Gandindu-se, probabil, ca va avea un plus la capitolul imagine, nemaivorbind ca se vor mai risipi si din ideile preconcepute ale celor care ar fi crezut ca nu lasa pe nimeni sa se atinga de celebra sa coafura, Donald Trump a acceptat- e drept ca nu fara o strangere de inima- sa il lase pe Jimmy Fallon, gazda emisiunii „The Tonight Show”, sa-l ciufuleasca.

Intelegand ca ideea surade publicului, dupa felul in care oamenii au aclamat-o, Trump a acceptat, nu inainte de a lamuri un aspect esential din agenda sa. „Raspunsul e da, dar sper ca oamenii din New Hampshire, unde voi ajunge in aproximativ o ora, sa inteleaga”, a rostit, zambind, afaceristul american, dandu-i practic lui Fallon ok-ul pentru a-i trece mana prin par. Odata ce a fost lasat sa-si faca damblaua, moderatorul a facut asta:

[youtube]u0BYqzdiuJc[/youtube]

foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger