AcasăNewsUn şofer cu BMW a făcut drifturi în faţa poliţiştilor locali, apoi...

Un şofer cu BMW a făcut drifturi în faţa poliţiştilor locali, apoi i-a lăsat într-un nor de fum – VIDEO

soferI-a sfidat fix în intersecție! Un şofer cu BMW a făcut drifturi în faţa poliţiştilor locali, apoi i-a lăsat într-un nor de fum - VIDEO

Un tânăr şofer cu un autoturism marca BMW i-a sfidat pe poliţiştii locali din Constanţa şi a făcut drifturi chiar în faţa lor, pe un bulevard din oraş.

Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de Revelion, atunci când circulaţia a fost blocată pe bulevardul Tomis din Constanţa.

Șoferul a dispărut după ce s-a dat în spectacol în fața polițiștilor

Imaginile au ajuns la poliţiştii de la Serviciul Rutier, iar aceştia au deschis o anchetă pentru a-l găsi pe şofer. În clipul video, postat pe Instagram, se vede cum şoferul cu BMW se apropie de cele două maşini ale Poliţiei Locale, iar apoi începe să facă drifturi.

Când unul dintre poliţişti coboară din maşină, şoferul demarează în trombă şi lasă în urma sa un nor de fum. Polițistul care a ieșit din mașină a rămas pe șosea uitându-se la cei doi tineri din BMW cum se îndepărtează.

O mașină marca BMW a fost filmată în timp ce făcea drift-uri în fața mașinilor de poliție staționate pentru închiderea traficului din zonă.În filmarea postată pe story-ul paginii de Instagram „Constanta Vibe”, care pare a fi o pagină de satiră și glume, se poate observa cum unul dintre polițiști coboară din mașină și gesticulează către șoferul BMW-ului.Pe fundalul videoclipului se aude emblematica melodie a celor de la N.W.A, o trupă de rap foarte faimoasă în Statele Unite ale Americii în anii de activitate, „F˙˙ck the police”. Melodia folosită de creatorii videoclipului a fost realizată cu scopul unui protest împotriva abuzurilor făcute de poliția americană împotriva persoanelor de culoare din anii ’80,” se arată pe pagina Constanța TV care a distribuit postarea.

author avatar
Andreea Vlad
710 afisari

4 COMENTARII

  1. Daca politerii nu s-ar fi tras de bracinare cu individul, fiti siguri ca pana acum era deja la racorire. Asa inca bajbaie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger