AcasăNewsHurem, victima atacurilor din Istanbul

Hurem, victima atacurilor din Istanbul

Indragita actrita Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem din “Suleyman Magnificul” trece prin momente dificile. Aceasta isi creste singura fetita, in varsta de trei ani, dupa despartirea de tatal acesteia!

Aparitiile glamuroase ale lui Maryem sunt de domeniul trecutului, cel putin pentru moment. Mama singura, cu proiecte nenumarate in derulare, frumoasa interpreta a lui Hurrem, rol care i-a adus mii de fani si in Romania, este vazuta acum mai tot timpul in blugi, cu parul strans si cu cearcane.

Atentatele i-au pus bona pe fuga

Rolul care ii da cele mai multe batai de cap lui Meryem Uzerli este cel de mama, de mama singura care trebuie sa-si imparta timpul intre cariera si micuta Lara. Unde mai pui ca a ramas si fara bona. Aceasta, venita din Germania la Istanbul special pentru a o ajuta pe actrita in cresterea Larei, a dat bir cu fugitii, speriata fiind de atentatele teroriste din ultima vreme. Dezamagita de gestul bonei, actrita a decis sa mearga in tara sa natala, pentru a recruta o alta bona.

Cei trei actori lucrează de zor la proiectul „Dincolo

Surprinsa de paparazzi, in aeroportul din Istanbul, Meryem Uzerli nu s-a sfiit sa le spuna acestora care este motivul plecarii sale in Germania. „Bona noastra s-a intors in tara ei sub pretextul atentatelor teroriste! M-a lasat intr-o situatie dificila!”, a spus actrita.

Iubire interzisa cu Ozcan Deniz

Daca viata personala a lui Meryem Uzerli nu e tocmai roz, in plan profesional curg proiectele. “Hurrem” e pe cale sa traiasca din nou o mare iubire alaturi de Ozcan Deniz (Kharaman din “Ziua in care mi s-a scris destinul”).  Proiectul cinematografic se numeste “Dincolo” si  ii apartine in totalitate lui Deniz,  faimosul actor fiind producator, regizor, scenarist. Bineinteles ca va interpreta personajul principal. Ozcan Deniz va juca rolul unui barbat prins intre sotie (Asli Enver – “Cu capul in nori”) si o dragoste interzisa (Meryem Uzerli). „Vom face o productie ce nu a mai fost pana acum!”, a spus actorul.

Printesa Kosem vine in Romania

Kanald D o aduce in Romania pe actrita care o intrepreteaza pe printesa Kosem din serialul fenomen cu acelasi nume. Pe jumatate romanca (tatal ei este din Moldova Noua), Anastasia Tsilimpiou va poposi pe canapeaua celor de la Wowbiz.

author avatar
Nicole Ionescu
3.226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger