AcasăNewsHuidu poate conduce, dupa accident. Politia Brasov i-a eliberat o dovada!

Huidu poate conduce, dupa accident. Politia Brasov i-a eliberat o dovada!

(foto: audculori.com)

Serban Huidu are dreptul sa conduca masina, dupa accidentul in care a fost implicat duminica si in urma caruia au murit trei oameni. Vedetei Prima TV i-a fost eliberata o dovada, valabila 15 zile, emisa de Politia Brasov.

foto: audculori.com

Huidu se poate urca la volan, dupa ce a fost implicat in accidentul mortal de pe DN1. Politia din Brasov, judet pe raza caruia a avut loc coliziunea dintre masina condusa de Huidu si un Logan, i-a emis vedetei Prima TV o dovada de circulatie, valabila pentru 15 zile, potrivit RealitateaTV.

Legea prevede eliberarea unei dovezi pentru 15 zile. Aceasta perioada poate fi prelungita din 30 de zile in 30 de zile numai in baza rezolutiei motivate a procurorului de caz. Atata timp cat nu avem o dovada de la medicul de familie, ca are o afectiune incompatibila cu cea de conducator auto, politia nu poate lua decizie in acest sens. E un termen strict stipulat de lege”, a declarat un reprezentant al IPJ Brasov.

In tot acest timp, Huidu este cercetat pentru infractiunea de omor din culpa si risca pana la opt ani de inchisoare. Masina de teren condusa de Serban Huidu a lovit, duminica la pranz, un autoturism Logan, in care se aflau trei pasageri. Femeia si cei doi barbati au murit. Alaturi de Huidu, in jeep-ul condus de acesta, se aflau sotia, Cristina, bona si copiii sotilor Huidu. Cele doua femeia au suferit lovituri la picioare.

821 afisari

1 COMENTARIU

  1. Serban nu ar fi trebuit sa conduca cel putin l an de la accident. El este inconstient, dar, politia, medici, unde au mintea? in desagi?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger