AcasăNewsHuidu, marcat de accidentul in care au murit trei oameni: "Ce am...

Huidu, marcat de accidentul in care au murit trei oameni: „Ce am facut, Doamne, sunt terminat!”

Serban Huidu este foarte afectat de accidentul de duminica, in urma caruia au murit trei oameni . Potrivit unor martori din Spitalul Judetean Brasov, unde Serban a ramas internat in noaptea de duminica spre luni, realizatorul TV repeta intruna o fraza: „Ce am facut, Doamne, ce am facut, sunt terminat!”.

Huidu se afla, impreuna cu sotia, la Spitalul din Brasov, unde au fost adusi dupa accidentul rutier de duminica la pranz. In urma coliziunii, Serban nu a fost ranit, insa e foarte marcat de ce s-a intamplat, potrivit Gandul. „Din punct de vedere medical nu are nimic, dar e foarte afectat de cele intamplate si repeta intruna ‘Ce am facut, Doamne, ce am facut, sunt terminat!‘ „, au declarat surse medicale din Spitalul Judetean.

Alaturi de Serban Huidu, la Brasov se afla internata si Cristina Huidu, care in urma accidentului de la Timisul de Sus a suferit o luxatie la gamba, avand piciorul imobilizat in ghips.

Accident Serban Huidu: Toate detaliile despre nenorocirea Carcotasului FOTO/VIDEO

Oana Zavoranu: „Pentru Huidu este pedeapsa divina!”

Mircea Badea despre accidentul lui Huidu: „Nu ma intereseaza nici daca sta zece ani la inchisoare”

Serban Huidu, urmarit de ghinioane. VEZI ce spun astrele despre accidentele sale!

 

In urma accidentului produs duminica la pranz, pe DN1, Brasov, au murit trei persoane aflate intr-un Logan cu care a intrat in coliziune autoturismul condus de Huidu. In masina vedetei Prima TV se aflau si cei doi copii ai sai, dar si sotia si bona celor mici. Cele doua femei au suferit rani la picioare, in timp ce baietii lui Serban Huidu au scapat nevatamati, doar cu o sperietura.

963 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger