AcasăNewsHuffington Post: Romania este cea mai frumoasa tara a Europei!

Huffington Post: Romania este cea mai frumoasa tara a Europei!

„Este Romania cea mai frumoasa tara a Europei? Chiar ar putea fi”. Sub acest titlu, jurnalista Patti Morrow, de la Huffington Post, face un tablou elogios al tarii noastre, declarandu-se entuziasmata de ceea ce a vazut in Romania.

„Piete din orase incantatoare ce dateaza din timpuri medievale, dealuri cu pante blande care se intind cat vezi cu ochii, castele invaluite de misterul Contelui Dracula, panorame minunate asupra culmilor stancoase ale muntilor si o retea ce pare infinita de fortarete si biserici. Si sa nu uitam de Transfagarasan, fara indoiala cel mai spectaculos drum din lume. Frumusetea naturala a Romaniei si diversitatea ei culturala ar putea sa va surprinda. Marginita de Marea Neagra din sud-estul Europei, printre atractiile acestei tari se afla si fluviul Dunare si Muntii Carpati”, isi incepe jurnalista americana articolul. Bucurestiul este primul oras prezentat de Patti, care se declara impresionata de Casa Poporului, a doua cea mai mare constructie din lume. A doua recomandare este Sibiul despre care spune ca nu este doar unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, ci, probabil, din intrega Europa. „Sighisoara este considerata unul dintre cele mai frumoase si mai bine conservate orase medievale din Europa”, isi continua jurnalista americana recomandarile, comentand ca strazile pietruite, turnurile, casele burgheze si bisericile orasului aduc cu atmosfera magica a Pragai sau Vienei.

author avatar
Catalin Dumitrescu
334 afisari

1 COMENTARIU

  1. Doar că România e plină de mareea neagră a țiganilor dar și a neamurilor proaste dintre care unele, autohtone și venetice, conduc. O, și mai vin și migranții, băgați pe gît de frau Merkel. Țara e frumoasă și bogată dar locuită de o turmă îndobitocită și din ce în ce mai incultă, care-și trădează pe cei mai vajnici dintre păstori. Nu-i nimic, pastori să fie. Ca Tökes, așa. Satana cu sutana.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger