AcasăNewsHrebenciuc tine musai sa ne scoata la vot in octombrie

Hrebenciuc tine musai sa ne scoata la vot in octombrie

Proaspat revenit in actualitatea politica damboviteana, Viorel Hrebenciuc si-a pus in cap sa mute parlamentarele cu o luna mai devreme, in octombrie.

Ambitios, Viorel Hrebenciuc vrea sa compenseze anticipatele de care nu a avut parte USL cu devansarea, macar cu o luna, a alegerilor parlamentare

Argumentele aduse de Hrebenciuc se refera la formarea noului guvern ”intre Craciun si Anul Nou” si la tulburarea sarbatorii Sfantului Nicolae cu scrutinul propriu-zis, in acest an. Concluzia: “Alegerile parlamentare ar trebui sa aiba loc in luna octombrie”.

Cum argumentatia este subtire, gurile rele avanseaza alte variante. Respectiv posibilitatea ca astrii sa fie mai favorabili USL-ului in luna cu pricina (se cunoaste interesul acordat de Hrebenciuc ocultismului si ezoteriei), sau rezultatul unui simplu calcul aritmetic, care i-a aratat USL-ului ca este imposibil sa acorde a doua transa de marire salariala, prin urmare e mai bine sa devanseze alegerile.

author avatar
Simona Badulescu
160 afisari

1 COMENTARIU

  1. Este prea tarziu pentru popor, se incalca interesul national, daca alegerile parlamentare nu au loc cat mai repede, cu atata mai bine pentru noi=sclavii coloniei rromania.In octombrie este prea tarziu pentru noi, cel mai bine ar fi in septembrie, daca nu se poate mai repede.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger