AcasăNewsHrebenciuc: "Guvernul va cadea in martie. Impreuna cu USP o sa facem...

Hrebenciuc: „Guvernul va cadea in martie. Impreuna cu USP o sa facem treaba asta”

Viorel Hrebenciuc

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, joi, ca previziunea sa este ca Guvernul va cadea in luna martie, aratand ca USL impreuna cu USP o sa faca acest lucru.

Viorel Hrebenciuc

„Guvernul va cadea in luna martie, de Martisor, este o previziune. Impreuna cu USP o sa facem treaba aceasta. De ce va mirati? Nu sunt de stanga? Nu trebuie sa revina la matca? Cel putin asta simt eu ca se va intampla”, a precizat Viorel Hrebenciuc, la intrebarile repetate ale ziaristilor pe aceasta tema. Intrebat daca au inceput negocierile cu USP, Viorel Hrebenciuc a spus: „Nu inca, incepem saptamana viitoare. Era o chestiune veche. Nu stiu cum nu ati aflat dumneavoastra”.

Intrebat daca Garbiel Oprea si Victor Ponta se vor impaca, Hrebenciuc a raspuns: „Poate nici nu s-au certat. De unde stiti? In politica sunt normale acuzatiile de acest gen”. Viorel Hrebenciuc a facut aceste previziuni dupa respingerea motiunii de cenzura in Parlament.

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei a lansat, miercuri, la Parlament, miscarea socio-politica Uniunea Social Progresista (USP), presedintele executiv, Gabriel Oprea, afirmand ca aceasta are peste un milion de sustinatori. Uniunea Social Progresista este coordonata de presedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, si de presedintele UNPR Bucuresti, Neculai Ontanu.

 

author avatar
Ciprian Purice
390 afisari

3 COMENTARII

  1. Interesanta previziune! Armistitiu de Craciun intre Oprea si Ponta. „Intrebat daca Gabriel Oprea si Victor Ponta se vor impaca, Hrebenciuc a raspuns: Poate nici nu s-au certat. De unde stiti? In politica sunt normale acuzatiile de acest gen”. Super tare frate faza asta!

  2. probabil va cadea guvernul dar sigur hrebenciuc a picat in cap .nu uita hrebe flacara violet daca te arde pe la cur[ gura]atentie la neatentie.in campania trecuta ai facut din geoana presedinte pentru o noapte nu le da sperante la prosti ca ponta si antonescu ca astia iti da in cap.geoanna a inghitit galusca ca e prostanac darastia doi sant tembeli rau si nu te iarta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger