AcasăNewsHrebenciuc: "Colegii mei ar trebui sa urmeze exemplul PSD Bacau!"

Hrebenciuc: „Colegii mei ar trebui sa urmeze exemplul PSD Bacau!”

Viorel Hrebenciuc

Presedintele organizatiei judetene PSD Bacau, deputatul Viorel Hrebenciuc, i-a indemnat, vineri, pe colegii sai din tara, sa trimita cat mai rapid ajutoare oamenilor din satele izolate de zapada din judetul Vrancea.

Viorel Hrebenciuc

”Ii indemn pe toti colegii mei din tara sa ia exemplul PSD Bacau de a trimite cat mai repede ajutoare in Vrancea, cu predilectie in satele izolate, pentru ca mai sunt inca multi oameni care au nevoie de sprijinul nostru”, a declarat, vineri, Viorel Hrebenciuc.

Social-democratii bacauani au donat sau au colectat si apoi au trimis 450 de pachete cu ajutoare alimentare diverse, medicamente si un camion de lemne pentru sinistratii din localitatile Corbita si Boghesti din judetul Vrancea, grav afectate de caderile masive de zapada din ultimele saptamani.

”Le cerusem membrilor nostri sa sprijine eforturile ce se fac pentru ajutorarea oamenilor care au fost loviti de zapezi si viscol si vreau sa le multumesc celor care au contribuit la aceasta actiune, in mod special pensionarilor si tinerilor din organizatie, care timp de doua zile, fie la o varsta inaintata, fie renuntand la bucuriile tineretii au umblat din usa in usa, fara incetare, pentru a strange ajutoare”, a spus Hrebenciuc.

Secretarul executiv al PSD Bacau, Irina Florea, care participa direct la distribuirea alimentelor medicamentelor si lemnelor trimise de social-democratii bacauani a declarat, vineri, pentru AGERPRES ca ”actiunea de colectare va continua si in zilele urmatoare” pentru ca ”situatia multor locuitori este inca foarte grava in Vrancea”.

”La Corbita, cele noua sate ale comunei au fost deszapezite pana vineri doar partial, in vreme ce la Boghesti nu am putut ajunge decat pana la primarie. Sunt, in continuare, sapte sate inzapezite, unde exista sute de oameni la care nu a reusit nimeni sa ajunga pana acum. Noi am adus alimente – oua, zahar, ulei, faina, orez, conserve de carne, pate de ficat, margarina, paste de tomate, biscuiti -, medicamente si lemne pentru foc, ajutoare pe care incercam sa le distribuim la cei sinistrati cu sprijinul locuitorilor mai tineri din zona si cu sanii”, a precizat Irina Florea.

Organizatia judeteana a PSD Bacau ”este una dintre primele din tara” care au raspuns apelului lansat de presedintele PSD, Victor Ponta, si de secretarul general al PSD Liviu Dragnea, la inceputul saptamanii, tuturor filialelor teritoriale ale partidului, de a veni in ajutorul oamenilor din localitatile inzapezite, a mai spus Viorel Hrebenciuc.

author avatar
Ciprian Purice
430 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger