AcasăNewsHrebe scapa porumbelul: USL si-a bagat coada in Piata Universitatii

Hrebe scapa porumbelul: USL si-a bagat coada in Piata Universitatii

Viorel Hrebenciuc sugereaza ca USL a exploatat politic nemultumirile oamenilor care protestau in strada

Viorel Hrebenciuc insinueaza ca USL a intaratat si manipulat oamenii sa iasa in strada in timpul celebrelor proteste de la inceputul acestui an.

Viorel Hrebenciuc sugereaza ca USL a exploatat politic nemultumirile oamenilor care protestau in strada

Viorel Hrebenciuc: ”Uitati-va la revolutiile din nordul Africii. Am incercat si noi ceva de genul asta in ianuarie, unele subiecte ne-au reusit, altele, nu. Dar nu intru in detalii… (…) Nu te intrebi cum a aparut Piata (Universitatii – n.r.)?”.

Facute la conferinta RoNewMedia, de fosta ”eminenta cenutie” a PSD, declaratiile au atras atentia asistentei, care le-a decodat pe loc: USL a manipulat la greu oamenii, determinandu-i sa iasa in strada. Surprinzator, Hrebenciuc a mai dezvaluit si alte ingrediente ale ”retetei” unui protest de lung metraj: ”O multime daca sta 2-3 zile in piata, incepe sa-i placa. Apar chioscurile cu bautura…”. Dupa doar 24 de ore, Hrebenciuc si-a regretat scaparea si a sustinut ca a fost ”interpretat gresit”, povestirile lui legate de instigarea si mentinerea protestelor stradale avand doar o conotatie ”social media”, nicidecum una politica.

author avatar
Simona Badulescu
428 afisari

1 COMENTARIU

  1. Inca de la inceputui se vedea ca ,,revolta maselor,, din Piata Universitatii e o facatura PSD-sta, o tentativa de rasturnare a Puterii prin FRAUDA si MINCIUNA,iar noi,romanii, ca prostii i-am crezut pe pontalai si cel cu gura sparta pe nume Crin Antonescu.ACUM VEDEM CE DESTEPTI AU ACAPARAT PUTEREA!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger