AcasăNewsHoțul român în Marea Britanie: Fură vineri, e prins sâmbătă și arestat...

Hoțul român în Marea Britanie: Fură vineri, e prins sâmbătă și arestat luni

Un român ajuns în Marea Britanie a fost arestat pentru furt la numai o zi după ce aterizase. El a fost prins cu mai multe haine luate dintr-un magazin din oraşul Nottingham, sâmbătă.

Sursa foto Twitter

Leonard-Valter Tudor, în vârstă de 20 de ani, a fost prins cu o pungă din folie de aluminiu care conţinea mai multe haine. Tânărul a folosit punga în speranţa că detectoarele instalate la ieşirea din magazin nu vor porni.

Românul se afla alături de un complice, cel din urmă reuşind să scape de vigilenţa poliţiei. Leonard, însă, a fost prins şi reţinut. Luni a fost plasat în arest.

”Hoţul ne-a spus că a aterizat în Marea Britanie cu doar o zi înainte (de furt) şi s-a dus la o adresă din Doncaster, cu scopul de a găsi un loc de muncă. A fost abordat de alt român, pe care nu-l ştia, acesta sugerându-i că poate lua haine din magazine fără să le plătească. Îşi asumă responsabilitatea pentru faptele sale”, a declarat un reprezentant al poliţiei.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
191 afisari

1 COMENTARIU

  1. Foarte multi tigani au facut Romania de ras in strainatate .
    Hotia,cersitul ,mizeria lasata in urma,scandalurile pe care le provoaca ,retelele de prostitutie pe care le patroneaza acesti tigani ai face din start sa fie urmariti .
    Ceea ce nu inteleg nici dupa 11 ani de cand am intrat in UE de ce nu se ia o masura pentru a
    limita libertatea de miscare pentru cei care s-a dovedit ca nu au alt scop decat :furtul ;prostitutia,cersitul!!.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger