AcasăNews"Hotii si infractorii stau la puscarie, nu in fruntea statului". Reactia Olgutei...

„Hotii si infractorii stau la puscarie, nu in fruntea statului”. Reactia Olgutei Vasilescu dupa mesajul lui Iohannis

Mesajul transmis de Klaus Iohannis, de la Cotroceni, dupa rezultatele alegerilor europarlamentare desfasurate duminica, a iscat o reactie rapida din randul formatiunii social-democrate.

In forma unei „traduceri” date de catre actualul purtator de cuvant al PSD, in ideea ca declaratia presedintelui a venit in conditiile in care, pe parcursul acestei zile, instanta ar putea da o decizie definitiva in procesul in care seful PSD a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare, in dosarul angajarilor de la Protectia Copilului Teleoroman. „Ce mesaj poate fi mai clar pentru instanta decat declaratia de azi a presedintelui, cu cateva ore inainte de verdict?”, se intreaba Lia Olguta Vasilescu, pe Facebook, facand trimitere la cazul unui fost lider PSD.

Iata mesajul integral:

„Ieri, dragii mei, a castigat Romania europeana, Romania democratica, Romania in care justitia este si trebuie sa ramana independenta, Romania in care hotii si infractorii stau la puscarie, nu in fruntea statului”, transmisese Klaus Iohannis, de la sediul Presedintiei, in urma cu mai putin de doua ore.

sursa foto: Facebook

800 afisari

3 COMENTARII

  1. Mă, băiete, mă, Klaus, mă, copii… că Dragnea e hoț, nu prea se discută dar, de 30 de ani încoace, o tot ținem cu hoții care strigă hoții, alde Johannis nefăcînd excepție. Nu mai intrăm în detalii (case, Miami, trafic de copii). E bine așa, să înlocuim mereu niște impostori cu alți impostori, niște manevrabili cu cheiță la spate cu alții? România e condamnată, și-o ia (și, în felul ăsta, și-o va mai lua) în bot sistematic, pardon de expresie, a ajuns mai rău decît o colonie. Care colonii o duc, totuși, pînă și ele, mai bine. Patrioții români adevărați s-au dus, mistuiți, poate, nu atît de boli cît de inimă rea. Adio, Popor Român. Că, dacă nu mureai, poate mai trăiai, vorba aia. Cît despre Olguța, s-o lase mai moale, mîine-poimîine va schimba, din nou, barca, dar îi va fi prea tîrziu, bărcile sînt pline iar foamea, parvenirea, lipsa a orice este sfînt, prea mari. Trăiască revoluția (ha ha!) din ’89!

  2. Olguto ,hai zambeste ,tu cand zambesti esti alta femeie !,nu mai fii bosumflata.
    A fost prea mult prea de tot ,te-ai incinsprea tare ai vrut prea multe ,iar PSD devenise un balon de sapun !,s-a stricat jucaria !,politica nu-i meserie ,politica e curva
    si are si nabadai.Apucate de o munca serioasa,tu chiar credeai ca scovergile alea ale PSD sunt cozonaci ?.
    Vezi ca ai facut promisiuni la pensionari !,acum pe unde scoti camesa ??,o sa te puna babele la blestem !.

  3. MAI NEPRICEPUTILOR!!!!! in ardeal casele sasilor care au ramas nelocuite posibil sa fi fost date cu acordul sasilor in grija unora–-insa unii, care stau cu urechile doar nu si cu mintea treaza la birfele unora nu au cum sa stie care-i situatia reala si pun degetele pe taste si ––DAI!!! SI JIGNESTE_____!!!!!Nu toti fac FURTURI___HOTIII mai terminati cu avalansa de de alomniii gratuite ASA ESTE CINE FURA SI ESTE DOVEDIT CA A FURAT___ISI MERITA PEDEAPSA_____CE NU)_I PLACE OLGUTEI????NU MAI ARE CINE SA ADUCA IN FATA LA POZELE DIN PARLAMENT?????? -VADIM S_A DESPRINS DE EA SI DRAGNEA A LIPIT_O DE PSD___ ACUM ____SE TERMINA SI ERA_____PRM____OLGA SI STEFANESCU____DOI GURALIVI SI MINCINOSI____VEZI SITUATIA PENSIILOR___O MINCINOASA AROGANTA_____LA FEL CA DRAGNEA–

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger