AcasăNewsHotii de la tara, obligati sa fure dupa programul Politiei

Hotii de la tara, obligati sa fure dupa programul Politiei

Dupa ce ca erau in paragina, posturile rurale sunt acum si parasite aproape tot timpul

In multe localitati de pe intreg teritoriul Romaniei, dupa „igasizarea” fortata a Ministerului de Interne, Politia Rurala se confrunta cu o acuta criza de personal.

Dupa ce ca erau in paragina, posturile rurale sunt acum si parasite aproape tot timpul

Asa s-a ajuns la situatia nemaivazuta pana acum ca sa  plece in misiuni cate un  singur om, pentru a se putea asigura zilele libere  ale celorlalti colegi. Sau ca seful de post sa nu mai fie deranjat de apelurile de urgenta 112 dupa ora 16.00, cand „pe felie” intra doar patrula care se imparte la mai multe comune.

Cu pauza de masa

De benzina pentru Logan-urile vai rugina lor nici nu mai are rost sa pomenim, cu exceptia asezarilor unde primariile doneaza cate 50 de litri pe luna. Iar pentru ca tacamul umilintei sa fie complet, cei care au ramas „pavaza” in fata infractorilor tot mai multi si mai tupeisti de la tara trebuie sa afiseze, la vedere, orarul de functionare al postului de politie. Pentru ca „permanenta” obligatorie de pana acum nu mai poate fi asigurata si atunci fiecare isi face programul cum poate. Inclusiv cu asigurarea siestei  de dupa masa. Nu de alta, dar sa-si poata programa si hotii din timp loviturile…

author avatar
Catalin Tache
509 afisari

1 COMENTARIU

  1. Foarte tare. Adevarul ca suntem jalnici. Politistii unt umiliti si injositi. Tara de …………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger