AcasăNewsHoţii de la amanet, prinşi de poliţişti! Paguba impresionantă pe care infractorii...

Hoţii de la amanet, prinşi de poliţişti! Paguba impresionantă pe care infractorii au produs-o în sectorul 5

arestare-catuse-politiaHoţii de la amanet, prinşi de poliţişti! Paguba impresionantă pe care infractorii au produs-o în sectorul 5

Poliţiştii au reuşit să-i prindă pe hoţii de la un amanet din sectorul 5 al Capitalei. Infractorii au dat o spargere în care au produs o pagubă de 20.000 de euro.

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, polițiști ai Secției 24 din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Ce a anunţat Poliţia?

Cercetările au început ieri dimineață, după ce o femeie a reclamat faptul că în noaptea de 4 spre 5 martie a.c., persoane necunoscute au pătruns în interiorul unei societăți comerciale din sectorul 5 după ce au forțat și dislocat un perete metalic și au sustras mai multe telefoane mobile în valoare de aproximativ 80.000 de lei precum și suma 10.000 de lei.

În urma cercetărilor polițiștii au identificat 4 bărbați bănuiți de săvârșirea faptei precum și o femeie care i-ar fi sprijinit pe aceștia prin ascunderea bunurilor. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul subunității de poliție pentru audieri.

Totodată, în urma perchezițiilor, polițiștii au reușit recuperarea în proporție de 70% a prejudiciului cauzat, urmând să efectueze activități pentru recuperarea întregului prejudiciu.

Pe numele celor 5 persoane a fost dispusă măsura reținerii acestea urmând a fi prezentate magistraților cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de Secția 24 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5„, a transmis Poliția Capitalei, într-un comunicat.

author avatar
Andrei Ștefan
310 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger