AcasăNewsHotii care i-au furat masina lui Becali, condamnati definitiv

Hotii care i-au furat masina lui Becali, condamnati definitiv

Hotii care i-au furat masina europarlamentarului Gigi Becali in anul 2009 au fost condamnati definitiv la inchisoare.

(foto:antena3.ro)

Potrivit Realitatea TV, Curtea de Apel Bucuresti a luat marti o decizie definitiva si irevocabila, cei cinci barbati primind intre patru si 11 ani de inchisoare. Mai mult, infractorii sunt nevoiti sa-i plateasca daune lui Becali.

Cea mai mare condamnare data de Judecatoria Sectorului 1 in acest dosar este de 12 ani de inchisoare. Alti trei acuzati au primit cate 11 ani, iar cea mai mica pedeapsa este de patru ani. Printre cei condamnati se numara si cunoscutul interlop Sandu Geamanu, pe numele sau real Ilie Alexandru.

Intregul scandal a pornit in urma cu aproape patru ani, cand lui Gigi Becali i-a fost furata masina. De-a lungul timpului, rolurile au fost inversate, iar acuzatii au devenit acuzatori. Dupa ce au returnat masina, hotii au depus o plangere penala pe numele lui Gigi Becali, sustinand ca au fost batuti de garzile de corp ale acestuia. Ca urmare, toata lumea isi aminteste de episodul in care Becali a fost arestat preventiv. La finalul procesului, lucrurile au luat iar o alta intorsatura. Hotii si-au schimbat declaratiile si au povestit ca s-au urcat de bunavoie in portbagajul masinii.

author avatar
Andra Nesu
290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger