AcasăNewsHotii britanici au stat acasa

Hotii britanici au stat acasa

Politia londoneza profita de calmul reinstaurat ca sa se odihneasca, desi alerta n-a fost ridicata

Premierul David Cameron, revenit din concediu din cauza violentelor stradale, a promis hotilor o baie zdravana si i-a potolit.

Politia londoneza profita de calmul reinstaurat ca sa se odihneasca, desi alerta n-a fost ridicata

Fortele de politie britanice au primit aprobare sa foloseasca echipament si tehnici antirevolta, de obicei folosite in Irlanda de Nord: tunuri cu apa si gloante de plastic. Imediat ce a fost facut anuntul, pe strazile marilor orase se plimbau mai mult politisti decat cetateni. La tribunale, au fost dusi primii incriminati, printre care si fata de 19 ani a unor milionari, cu numeroase premii la gramatica limbii engleze.

Ea facut nu mai putin de sase raiduri prin magazinele sparte, furand bunuri electronice in valoare de peste 5000 de lire. Un alt caz, un pusti de 11 ani, a fost dus la tribunal de mama si matusa. Un postas, un angajat al unei scoli, un angajat al unei organizatii caritabile si un salvamar au ajuns la tribunal. Peste 1000 de persoane au fost arestate, urmand sa fie inculpate.

Americanii au copiat „modelul”

Politia americana investigheaza cazuri de jafuri-flash, efectuate de bande de cate 30, 40 de tineri, care actioneaza dupa „modelul” britanic. Aceste atacuri au fost semnalate in Philadelphia, Los Angeles, Chicago, Cleveland, Washington, D.C., si Milwaukee, de fiecare data fiind vorba de bande rasiale. Hotii actioneaza mai mult noaptea, apar ca din pamant si dispar imediat dupa ce au spart magazinele. Sunt si victime talharite pe strada, ca in Marea Britanie.

author avatar
Adina Mutar
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger