AcasăNewsHotii ataca in haite sinistratii

Hotii ataca in haite sinistratii

Au furat pana si gardurile vecinilor ca sa le vanda la fier vechi

Uite ca nu toata lumea din zonele afectate de ninsorile abundente sta prin carciumi, asteptand sa vina jandarmii sa deszapezeasca. Mai sunt si localnici care ies din case si infrunta viscolul de afara.

Au furat pana si gardurile vecinilor ca sa le vanda la fier vechi

Numai ca acestia dau iama in curtile vecinilor sau pe alte proprietati doar pentru a le fura tot ce le pica in mana. Astfel, in ultimele zile, s-au inmultit alarmant cazurile in care oamenii legii au prins la furat grupuri intregi de rromi, adunand chiar si peste 20 de persoane, care organizau incursiuni de prada in zonele sinistrate.

Tot ce se poate lua!

Politistii au surprins 17 rromi din comuna Potarnichea in timp ce, inarmati cu baroase, demolau stalpii metalici din culturile cu vita-de-vie ale unor consateni. In apropiere, alti 11 tovarasi ai acestora distrusesera pe o distanta de aproape un kilometru instalatia de irigatii a societatii agricole din sat. De altfel, in mai multe localitati au fost raportate la Politie plangeri impotriva membrilor comunitatilor tiganesti care au dat iama in curtile oamenilor, luandu-le tot ce se poate fura, de la animale pana la lemnele de foc.

author avatar
eNational
672 afisari

4 COMENTARII

  1. Wow ce i-as ..eli de vii. Astia care au fost prinsi, condamnati repede ca nu ai ce sa probezi aici si scosi nene la dezapezit, in cele mai grele locuri.Munces saracii militari, jandarmi , pompieri si KKati astia stau la caldura in parnaie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger