AcasăNewsHotelurile de pe litoral ARD ca nişte torţe: acum, incendiu de proporţii...

Hotelurile de pe litoral ARD ca nişte torţe: acum, incendiu de proporţii la Phoenicia Luxury din Mamaia!

hotel-phoenicia-luxury-mamaia

Un incendiu puternic s-a produs, miercuri dimineaţă, la hotelul Phoenicia Luxury din Mamaia. Vâlvătaia s-ar fi „născut” în recepția stabilimentului.

Mai multe echipaje de pompieri intervin la această oră pentru lichidarea focului de la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Mamaia.

Cum arată Phoenicia Luxury din Mamaia?

Complexul Phoenicia Luxury din Mamaia este unul dintre hotelurile de pe litoralul românesc care oferă una dintre cele mai frumoase psicine exterioare. Nordul stațiunii Mamaia găzduiește un resort de lux foarte apreciat în țara noastră.

Hotelul Phoenicia Luxury se află foarte aproape de plaja privată, unde clienții se pot relaxa în voie și se pot bucura de o atmosferă la standarde internaționale, care excelează datorită facilităților și nu în ultimul rând al curățeniei.

Resortul pune la dispoziție o sală de fitness dotată cu tot ceea ceea ce este necesar unui antrenament complet, dar și o saună, ideală pentru momente de răsfăț.

Restaurantul Hotelului Phoenicia Luxury include o gamă variată de preparate gastronomice din bucătăria internațională. Camerele de hotel au televizoare cu ecrane LCD, Wi-Fi gratuit.

A mai fost un incendiu şi la Eforie Sud

Vă reamintim, în noaptea de luni spre marţi, un incendiu a avut loc la un hotel din Eforie Sud, în care se aflau 83 de persoane. Dintre acestea, 79 erau turiști și 4 angajați ai hotelului, conform ISU Dobrogea.

Pompierilor li s-a spus că există o degajare mare de fum. Dintre persoanele din hotel, 47 au ieșit singure, iar 36 de turiști au fost evacuați de catre echipajele de pompieri.

16 dintre ele, între care 11 adulți patru copii și un bebeluș au fost coborâte de pe acoperișul hotelului, unde au ieșit din cauza fumului dens. O singură persoană care a fost intoxicată cu fum a fost transportată la spital de către un echipaj de Ambulanță.

author avatar
Andrei Ștefan
914 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger