AcasăNewsHotelierii de pe litoralul românesc își vor turiștii înapoi. Ce schimbări majore...

Hotelierii de pe litoralul românesc își vor turiștii înapoi. Ce schimbări majore fac pentru a-i recâștiga

plajaAmendă de până la 36.000 de euro dacă asculți muzica tare pe plajă. Noua lege i-a speriat pe români

Industria HoReCa se plânge că 2022 a fost cel mai prost sezon estival pentru afacerile de pe litoral! Patronii de la mare susțin că turiștii au fugit de litoralul românesc din cauza condițiilor.

Un raport întocmit de una dintre cele mai mari agenții de pe Litoral arată că, dintre toate notele date de turiști, cele mai mici au fost acordate anul acesta pentru dotări, sub cele pentru servire, prețuri sau curățenie.

Hotelierii de la mare își renovează unitățile

Așa că mulți hotelieri de pe litoral își renovează clădirile, ținând cont de sugestiile turiștilor care și-au petrecut vacanțele acolo.

În cele mai populare stațiuni de pe Litoral – Mamaia și Eforie – muncitorii lucrează de zor pentru a da o nouă față spațiilor de cazare.

Majoritatea renovărilor se fac la hotelurile de trei stele, care sunt, de altfel, și cele mai căutate de turiștii români, potrivit stirileprotv.ro.

Sursa citată arată că hotelurile și restaurantele de la malul mării au luat amenzi vara asta în valoare de 11 milioane de lei! Aproape 500 de unități au plătit pentru neregulile descoperite de inspectorii ANPC.

În 2022, pe litoralul românesc au fost cu aproximativ 20% mai puțini turiști decât în 2019.

author avatar
Andreea Vlad
486 afisari

3 COMENTARII

  1. Bă, viermilor, fă muisto de handreea, ce faceți, ștergeți comentariile, în m_ții mamii voastre!?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger