AcasăNewsHotel lovit de avalansa in Italia - temeri pentru soarta a zeci...

Hotel lovit de avalansa in Italia – temeri pentru soarta a zeci de oameni

Misiune teribil de grea pentru echipele de salvare care au intervenit in zona unui hotel lovit de o avalansa, in cursul noptii trecute. In incinta se banuieste ca s-ar afla in jur de 30 de persoane, mare parte dintre ele turisti amatori de schi.

Valul de zapada ajuns in zona unitatii de cazare din varful muntelui a facut accesul aproape imposibil, astfel ca persoanele aflate inauntru au ajuns, practic, prizionere in nameti. Au fost gasite doua persoane in viata. Insa o declaratie a unui membru al echipei de salvare, citata pe site-ul „La Stampa” pare sa confirme cele mai negre temeri in privinta soartei celor aflati in incinta hotelului situat in centrul tarii. „Sunt multi morti, am scos primul trup” – ar fi spus acesta. Momentan nu se stie cate victime ar fi.

Presa locala scrie ca in hotelul respectiv – aflat in Farindola, provincia Pescara – s-ar fi aflat 22 de turisti si 7 sau 8 angajati ai unitatii de cazare.

Avalansa s-a produs la finele zilei in care in Italia au avut loc mai multe cutremure, cateva dintre ele de peste 5 grade pe Richter, multi facand o conexiune intre miscarile telurice si ipoteza ca avalansa sa fi putut fi declansata de miscarile telurice.

sursa foto: captura Rep TV

211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger