AcasăNewsHoț să fii, noroc să n-ai. Vezi de la cine a luat-o...

Hoț să fii, noroc să n-ai. Vezi de la cine a luat-o pe coajă un pungaș

Şi premiul pentru cel mai ghinionist hoţ merge la… Un bărbat din SUA, care a vrut să-i fure telefonul mobil unei trecătoare, a avut nenorocul” să se întâlnească cu o campioană la box.

În momentul în care a fost atacată, tânăra s-a dezlănţuită şi i-a aplicat hoţului o corecţie pe care nu o s-o uite prea curând.

Claire Quinn, 26 de ani, mergea într-o dimineaţă la antrenamente când a fost atacată de un hoţ care voia să-i fure telefonul. Aceasta a reacţionat din instinct şi a început să-l lovească pe bărbat în zona intimă. Paralizat de durere, acesta a încercat să lovească şi el, însă fără succes, scrie ABC News.

„M-a lovit doar o dată, dar foarte tare, însă după aceea am început să-l lovesc încontinuu în zona intimă. Dreapta mea este foarte puternică. În ultimele patru sau cinci meciuri am invins cu KO tehnic”, a spus aceasta.

Campioana la box a mărturisit că nu i-a dat nicio şansă agresorului ei, acesta luând-o la fugă şi urlând de durere.

În urma agresiunii, Claire s-a ales cu câteva vânătăi.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
962 afisari

2 COMENTARII

  1. Cam dreasa cu oua… Eu va spun ca am primit in plin in zona X o minge de fotbal ⚽ cu puterea unui sut cu spitul de tip bomba fotbalistic din plin. Daca va zic ca 15 min nu m-am miscat o sa ziceti de ce nu am alergat ca americanu? Ca pur si simplu nu puteam iar camarazii ma bateau in calcai cu picioarele nebunii ziceau ca sa nu imi inghit… Dar durerile erau si mai mari dupa 15 min m-am ridicat am driblat si gol la vinclu asa m-a marcat durerea.

  2. Felicitări! În sfârșit unul care nu vorbește în neoromana de șanț. Daca era G. Tudor de la Academia Catza ar fi zis: care SI-a luat-o pe coaja. Și probabil zice ăla că a făcut ceva de lingvistică.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger