AcasăNewsHoroscop 2014: Semne bune anul are

Horoscop 2014: Semne bune anul are

Pentru ca noul an bate la usa, astrologii s-au grabit sa arunce un ochi supra a ceea ce ne rezerva astrele in 2014, in functie de zodie. Una peste alta, se pare ca auspiciile nu sunt deloc rele, ba chiar se poate vorbi de un adevarat rasfat in cazul numitori nativi.

BERBEC

Pentru persoanele nascute in zodia Berbec 2014 se anunta a fi un an bun atat pe plan personal, cât si profesional. Tot ce trebuie sa faca acesti nativi este sa iasa din izolare si sa fructifice ocaziile favorbile, care sigur nu vor lipsi. Romantici din fire, berbecii au sansa stabilirii unei relatii parteneriale armonioase si solide, din care nu vor lipsi momentele pasionale. Pentru aceasta, berbecii trebuie doar sa invete sa tina cont de si de parerea partenerului, nu numai de a lor. Mutarea planetei Jupiter, in luna iulie, in casa dragostei, va aduce nativilor acestei zodii noroc si oportunitati, placeri si distractii. Inca de la inceputul anului, Venus va veghea asupra carierei lor, provocand o schimbare de imagine benefica.

TAUR

Dupa o perioada de autoneglijare, taurii vor avea in sfarsit ocazia de a se apleca asupra propriilor nevoi si dorinte. Nativii din acest semn trebuie sa acorde, in 2014, o mare atentie comunicarii, atat in familie, cat si la locul de munca. Odihna este, de asemenea, o necesitate pentru toti taurii. In a doua parte a anului, influenta pozitiva a astrelor le va aduce taurilor optimism, speranta, inspiratie. Cu Marte in casa muncii, taurii vor uimi lumea cu energia si creativitatea lor. In 2014 taurii vor excela in fler si intuitie, fapt vizibil ori de cate ori vor avea de luat o decizie majora.

GEMENI

Gemenii o vor duce si ei bine, mai ales in prima jumatate a lui 2014, cand casa banilor este influentata, in cazul lor, de Jupiter. Roadele muncii le vor culege in Iulie, iar daca nu vor cheltui tot si vor pastra o parte din bani si restul anului va curge fara probleme. In cazul gemenilor, astrele prevad schimbari atat in cariera cat si in viata de cuplu – care va incepe, din februarie, sa evolueze in sens pozitiv. Desi stresul isi va face simtita prezenta, este bine ca gemenii sa nu se lase influentati de el si sa-si continue drumul pe care au pornit. Este bine de asemenea sa dea ori de cate ori o mana de ajutor, asta aducandu-le multi prieteni si ajutor la nevoie.

RAC

Cu Jupiter in casa lor, racii se pot astepta la succese financiare in 2014. Pe plan personal, anul viitor este unul bun pentru debarasarea de toate persoanele care v-au dezamagit. Atentie insa, ”curatenia”, indiferent de genul relatiei, trebuie facuta cu diplomatie. De altfel, amabilitatea ar putea fi, pentru raci, reteta succesului in 2014, an favorabil netezirii relatiilor cu sefii si colegii. Pentru a-si facilita la randul lor reusitele, cel mai bine ar fi ca racii sa-si stabileasca prioritatile inca de la inceputul anului.

LEU

Pentru lei, 2014 deschide noi drumuri in cariera si aduce noroc si oportunitati in toate domeniile. Pentru fructificarea sanselor insa, leii vor trebui sa se schimbe, s renunte la exgerari si sa accepte compromisuri. Mai posesivi si egoisti din fire, leii vor fi obligati sa se cunoasca mai mult pe sine si sa apeleze la diplomatie in vederea pastrarii unei stranse legaturi cu persoanele apropiate. Doar o schimbare profunda a leilor le va permite celor din jurul lor sa descopere calitatile si potentialul de care dispun acesti nativi. Pentru lei, 2014 este un an favorabil calatoriilor, inclusiv in strainatate.

FECIOARA

Chiar daca 2014 se contureza ca un an destinat relaxarii pentru cei nascuti in zodia Fecioarei, persoanele nascute sub acest semn vor trebui sa muncesca pentru fiecare banut. Castiguri picate din cer nu se prevad, ba mai mult, fecioarele vor avea ceva probleme din cauza gestionarii gresite a banilor in 2013. Noroc ca bugetul lor s-a mai echilibrat spre finalul anului, prin urmare se intrevede o revenire rapida pe linia de plutire. Pe plan sentimental, 2014 le rezerva feciorelor noi experiente, diferite, din câte se pare, de ceea ce au trait pana acum.

 

BALANTA

Pentru balante, 2014 va aduce schimbari radicale. Destinul le promite balantelor singure ca isi vor gasi perechea, iar pe cele care au deja parteneri de viata le asigura ca relatia va capata noi dimensiuni, cu conditia renuntarii la orgolii. Optimism si incredere dunt cuvintele cheie pentru nativii acestei zodii in anul care vine. Pe plan profesional, balantele se pot astepta la o oferta tentant si/su la ocazii foarte profitabile. Din punct de vedere financiar, 2014 se anunta a fi promitator pentru balante, care ar putea castiga sume importante de bani. In a doua parte a anului, Jupiter trece de partea balantelor, ajutandu-le sa-si puna in valore creativitatea si aptitudinile.

SCORPION

Incercarile prin care au trecut scorpionii in 2013 i-au intarit si le vor permite sa renasca, practic, in 2014. Nevoia de stabilitate resimtita pe plan sentimental nu va putea fi insa satisfacuta decat daca renunta la neincredere. Oricum, Marte este cel care ii va indruma pe scorpioni pe plan sentimental, in 2014. Profesional, Jupiter le va deschide scorpionilor toate usile, favorizându-le obtinerea unui câstig financiar substantial in anul care vine.

SAGETATOR

Sagetatorii vor scapa, in 2014, de izolarea sociala la care au fost supusi in 2013. Pentru o revenire in forta, sagetatorii vor trebui sa-si depseasca din nou limitele, lucru pe care il vor face cu ajutorul familiei si prietenilor. De aceea, este necesar ca nativii acestei zodii sa acorde o atentie deosebita prietenilor si tuturor persoanelor apropiate. Financiar, pe sagetatori ii asteapta o situatie mai mult decat buna, mai ales cu ajutorul dat de Jupiter, dar asta numai din luna februrie. In ianuarie, Venus s-ar putea sa le faca unele surprize mai putin placute din punct de vedere financiar.

CAPRICORN

Astrele le pregatesc capricornilor un an deosebit de bun pe plan profesional. De aceea, pentru ei, 2014 ar putea sa fie unul dintre cei mai de succes ani. Dupa o perioada de stres, pe capricorni ii asteapta si o viata familiala tihnita, completata si de pace mentala. Anul viitor, capricornii vor evita instinctiv conflictele si tensiunile. Odata cu 2013, iau sfarsit si ciclurile negative de pana acum, cee ce inseamna ca persoanele din aceasta zodie vor putea incheia in plan personal un angajament armonios, in paralele cu reusitele financire si succcesele profesionale pe care viitorul an le rezerva capricornilor.

 

VARSATOR

Varsatorii ar fi bine sa acorde o atentie deosebita largirii orizonturilor cunoasterii lor in 2014. Tinuti in priza de Jupiter, care rar le va permite un moment de respiro, varsatorii se vor dedica profesiei in prima parte a anului. Din vara, persoanele nascute in aceasta zodie se vor axa pe relatiile personale, in ”programul” lui 2014 existand si posibilitatea indragostirii lor pana peste cap in timpul unei calatorii. Cert este ca varsatorii trebuie sa evite insingurarea in 2014, mai ales ca Jupiter este gata sa-i ajute, mutandu-se, in iulie, in casa parteneriatelor lor.

PESTI

Pestii vor evolua sub semnul iubirii si in 2014, ceea ce va facilit si aparitia la lumina a unei nebanuite laturi artistice in cazul multora dintre ei. Dornici sa fie rasfatati, pestii vor avea parte de un raspuns pozitiv din partea partenerilor, care se vor intrece in a le face pe plac. Daca pe plan sentimental totul merge struna, pe plan profesional, pestii trebuie sa se trezeasca si sa-si concentreze energia asupra obiectivelor amanate sau neglijate pana acum. Iar l-a transformarea viselor dumneavoastra in realitate va contribui planeta Neptun. Concluzia: abundenta si bogatia promisa de astre contureaza pentru pesti un an mai mult decat placut.

author avatar
Simona Badulescu
11.946 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger